S-a redeschis Biblioteca Națională a României

12 ian. 2021
5 Afișari
S-a redeschis Biblioteca Națională a României

Biblioteca Națională a României s-a redeschis luni, 11 ianuarie, după ce aproape o lună a fost închisă pentru public pe fondul evoluției pandemiei de coronavirus, se arată într-o postare de pe Facebook.

Biblioteca Națională a României s-a redeschis și vă așteaptă de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, în spațiile libere, cu respectarea regulilor de protecție impuse de situația actuală. Sperăm că vremea autentică de iarnă nu vă va împiedica să ne fiți alături, așa cum o faceți de fiecare dată!”, se arată în postare.

Biblioteca Naţională a României a transmis, pe 11 decembrie 2020, că va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie 2021 din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19 şi a necesităţii luării unor măsuri de igienizare.

Pe fondul creşterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea Biblioteca Naţională a României. Totodată, efectuarea unor reparaţii curente în zona spaţiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 şi 11 ianuarie 2021, Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public, a arătat atunci BnR.

În perioada respectivă, toate evenimentele culturale sau profesionale au avut loc exclusiv în mediul virtual.

Cookies