ARHIVA B365

S-a montat nocturna şi a început montarea gazonului pe National Arena. VEZI CUM ARATĂ STADIONUL

La National Arena a început montarea gazonului şi se fac ultimele finisări. Peste două zile, gazonul va fi montat pe tot terenul de joc. Acoperişul este gata, iar cubul cu cele patru ecrane video a fost şi el suspendat deasupra terenului.

„Ne preocupă acum intrările şi ieşirile din stadion. La Bulevardul Basarabia sunt necesare mici amenajări pentru parcarea din ziua de 10 august. Stabilim cu transportul public care să aducă publicul la stadion, vom crea linii speciale. Pe data de 10 august, stadionul va fi inaugurat clar, cu aproape toate funcţiunile. Și când spun aproape toate funcţiunile mă refer la o parte de gard care ar putea rămâne de vopsit în spate”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

De marţi începe dotarea celor opt cabinete medicale de pe stadion cu mobilierul şi aparatura de specialitate şi pregătirea cabinetului antidrog, a mai spus edilul-şef.

Lucrările la parcarea cu 1.300 de locuri mai întârzie însă puţin. Acestea vor începe la sfârşitul lunii august, după inaugurarea stadionului, a precizat Bogdan Hreapcă, directorul general al Direcţiei de Investiţii din Cadrul Primăriei Capitalei,

Ionuţ Lupescu: Messi va juca cu România pe 10 august pe National Arena

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a infirmat zvonurile privind absenţa lui Messi de la meciul cu România sau cele privind retragerea întregii echipe a Argentinei de la amicalul cu România, programat pe 10 august. „E vorba de anumite şicane. Echipa Argentinei nu s-a calificat la Cupa America, la ea acasă, şi există o anumită presiune din partea cluburilor mari precum Real Madrid şi Barcelona să îşi ţină jucătorii, dar este o dată oficială FIFA. Noi avem un contract ferm cu Federaţia argentiniană şi nu cred că este nicio problemă, din acest punct de vedere”, a precizat Lupescu. Potrivit oficialului FRF, în contractul cu Federaţia Argentiniană a fost inclusă şi prezenţa lui Messi pe terenul de joc de la National Arena.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button