S-a lăsat cu amenzi la o nuntă din Pantelimon. Cinci lăutari celebri au fost buni de plată și patru nuntași fugiseră din carantină

30 apr. 2021
84 Afișari
S-a lăsat cu amenzi la o nuntă din Pantelimon. Cinci lăutari celebri au fost buni de plată și patru nuntași fugiseră din carantină

Polițiștii din Ilfov au dat buzna peste o nuntă cu 66 de persoane organizată de doi tineri din orașul Pantelimon. La eveniment urmau să cânte lăutarii Ionuț, Florin și Petrică Cercel, Sorin Talent și Marinică Nămol. Aceștia au fost sancționați cu câte 500 de lei. Patru persoane, care încălcaseră carantina, s-au ales cu dosar penal, potrivit Ziare.com.

S-a lăsat cu amenzi la o nuntă din Pantelimon

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 2.500 de lei. Totalul amenzilor se ridică la 34.500 de lei.

„La data de 28 aprilie, în jurul orelor 22:25, polițiștii orașului Pantelimon împreună cu efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi ilfoveni au întrerupt un eveniment privat, ce se desfășura într-un imobil din localitate, unde participau mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile și interdicțiile impuse de autorități.

Sesizarea a fost făcută în jurul orelor 22.25, prin apel 112, de către un bărbat.

Cinci lăutari celebri au fost buni de plată și patru nuntași fugiseră din carantină

La fața locului, polițiștii din Pantelimon au identificat 66 de persoane, iar în urma verificărilor specifice efectuate, aceștia au constatat faptul că 4 persoane participante la eveniment se aflau în carantină, context în care, pe numele acestora, polițiștii ilfoveni au întocmit 4 dosare penale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea și combaterea bolilor.

De asemenea cele 66 de persoane identificate de forțele de ordine au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 34.500 de lei”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat de presă.

Cookies