BAZAR

S-a lansat Steaua TV

„FC Steaua Bucuresti şi Kolectiv Studio anunta lansarea SteauaTV, un canal YouTube dedicat. Canalul prezintă momente inedite din viata jucatorilor, antrenamente, jocuri si va deveni o forma de comunicare informală şi neconvenţională între echipa Steaua şi o categorie largă de suporteri şi admiratori. Canalul va avea o grilă constantă de programe, cu rubrici precum Skills, Behind the scenes, Vocea Galeriei, Pasiunea mea, Portret de campion etc. Toate emisiunile vor fi realizate cu sprijinul FC Steaua Bucureşti. SteauaTV este un canal gratuit, disponibil prin intermediul platformei YouTube, deţinută de Google, începand cu 20 mai 2014.

SteauaTV este un proiect dezvoltat de Kolectiv Studio, companie cu 15 ani de experienţă în proiecte digitale, aplicatii mobile si content multimedia. „SteauaTV este o iniţiativă care combină o pasiune veche, Steaua Bucureşti, cu o tehnologie nouă, YouTube. Dorim să creem o comunitate a celor ce iubesc Steaua pe YouTube dar totodată să ne integrăm şi cu alte canale de comunicare ale clubului” declară Andrei Brad, Managing Partner, Kolectiv Studio.

Complementar, pe pagina www.FCSteauaTV.ro se va desfasura un concurs cu premii prin care publicul poate vota cel mai bun jucator al sezonului proaspat incheiat. Jucatorul desemnat de votul publicului va primi ca premiu un film cu activitatea lui in acest an si meritele care l-au facut castigator in inima si voturile publicului. Fanii care voteaza vor primi, prin tragere la sorti o minge de joc folosită la unul dintre meciurile echipei Steaua, semnata de toti jucatorii, fulare si tricouri cu autograf”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Stelei.

Potrivit prosport.ro, patronul Stelei a încercat în trecut să obţină de la CNA o licenţă pentru postul de televiziune Steaua TV, dar n-a avut prea mult succes. Ulterior a venit criza, iar Becali a abandonat ideea înfiinţării unui post de televiziune dedicat steliştilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button