S-a întors roata. Firea o acuză pe Clotilde că a angajat un pictor într-o funcție cheie: De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie

03 iun. 2021
198 Afișari
S-a întors roata. Firea o acuză pe Clotilde că a angajat un pictor într-o funcție cheie: De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie

S-a întors roata în administrația Bucureștiului. Gabriela Firea a ajuns să o acuze pe Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, că a angajat un pictor într-o funcție cheie din sector, chiar în vârful CET Grivița. Fostul primar general și-a amintit că a fost scriitoare și a scris o postare extrem de artistică. Vă spnem doar atât, începe cu "De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie".

Clotilde Armand ar putea` să fie implicată într-un nou situație delicată, după ce primarul Sectorului 1 este în ultima vreme ținta unor noi acuzații lansate de fostul edil al Bucureștiului, Gabriela Firea.

 Numire controversată la CET Grivița

Fostul primar general arată cu degetul numirea unei persoane să administreze CET Grivița pentru unicul merit de a fi fost consilierul personal al lui Clotilde Armand. Firea spune că majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală și se întreabă ce îl recomandă pentru această funcție.

Mesajul Gabrielei Firea

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița.

Nu, nu este o glumă! Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, demonstrând că în trecut a fost jurnalistă și scriitoare.

Cartierele deservite de CET Grivița

Centrala CET Grivița este producătorul de energie termică, furnizor al sistemului centralizat de încălzire din București, controlat de Consiliul Local al Sectorului 1 al Capitalei, care asigură agent termic pentru cartierele Giulești, Crângași, Calea Griviței, Mihalache, Pajura și Bucureștii Noi.

Decizia primarului Sectorului 1 este cu atât mai controversată, în contextul numeroaselor probleme care au existat în ultimii ani în privința furnizării de agent termic pentru locuitorii Capitalei.

Inclusiv CET Grivița a sistat în nenumărate rânduri livrarea căldurii și a apei calde, din cauza numeroaselor probleme tehnice și avarii cu care s-a confruntat centrala.

Rămâne de văzut în ce măsură numirea unui artist la conducerea CET-ului va îmbunătăți situația și bucureștenii din zonă nu vor mai fi obligați să se spele cu apă rece.

Cookies