S-a încheiat prima partidă de vânătoare de la Balc

de:
20 dec. 2014
0 Afișari
S-a încheiat prima partidă de vânătoare de la Balc

Maşini de lux, tractoare, maşini de teren, oameni simpli sau milionari din toată Europa. Toţi au intrat,în această dimineaţă, pe poarta domeniul cinegetic de la Balc, deţinut de milionarul român Ion Ţiriac. Prima partidă de vânătoare s-a încheiat în jurul prânzului, iar a doua partidă se va termina în jurul orei 17.00, scrie adevarul.ro.

Noutatea acestei ediţii au fost câinii cu GPS la vânătoarea de la Balc. Mai mulţi câini din rasa copoi ardelenesc au intrat pe domeniul de la Balc, la prima partidă din acest weekend. Pentru a putea fi găsiţi mai uşor şi pentru a nu li se pierde urma, aceştia au fost dotaţi cu un dispozitiv GPS, pus în jurul gâtului. Câinii i-au ajutat pe gonaci să trimită mistreţii mai repede în cătarea puştii milionarilor.

Ce a avut de spus Prințul Dimitrie Sturda la Balc:

În jurul prânzului şi-au făcut apariţia şi apărătorii drepturilor animalelor. Este vorba despre cei de la asociaţia Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor. Aceştia au sunat la Poliţie, şi au sesizat abuzurile care au loc pe domeniul de la Balc, iar un echipaj este aşteptat să ajungă pe domeniu, ca urmare a sesizării.

În tot acest timp, VIP-urile îşi văd liniştite de vânătoare. În jurul orei 13.00 urmează să se adune la foişor, unde vor lua masa, după care vor porni din nou la vânat. După ora 17.00, pe poartă vor ieşi vânătorii, gonacii dar şi milionarii Europei.

Aceştia din urmă se vor duce spre hotelurile de lux unde au fost cazaţi, se vor odihni şi se vor reîntoarce la conacul lui Ţiriac pentru a lua parte la petrecerea serii.. Dacă peste noapte domeniul de la Balc e cufundat în linişte, duminică dimineaţa va reîncepe agitaţia specifică unei partide de vânătoare la care iau parte milionarii Europei.

Cookies