S-a găsit! Bucureșteanca lăsată fără mașină în Grecia are vești bune. „Am recuperat-o, era abandonată pe o străduță”

27 iun. 2024
29527 afișări
S-a găsit! Bucureșteanca lăsată fără mașină în Grecia are vești bune. „Am recuperat-o, era abandonată pe o străduță”
S-a găsit! Bucureșteanca lăsată fără mașină în Grecia are vești bune. „Am recuperat-o, era abandonată pe o străduță”. Sursa foto: Facebook / Forum Grecia

Vin vești bune din Grecia, de la bucureșteanca rămasă fără mașină în Pefkochori. Femeia a anunțat pe Facebook că și-a recuperat BMW-ul cu ajutorul unui alt român aflat în vacanță, care a postat imagini cu mașina lăsată pe marginea unei străduțe. Din fericire, păgubita avea la ea cheia de rezervă și a reușit astfel să-și ia înapoi autoturismul.

O bucureșteancă a rămas în weekend fără mașină în timp ce se afla în vacanță în Grecia, în Pefkochori. Potrivit postării sale de pe grupul de Facebook „Forum Grecia”, mașina i-a fost furată în toiul nopții, din parcarea vilei unde era cazată.

Bucureșteanca lăsată fără mașină în Grecia vine cu vești bune: Am recuperat-o, era abandonată pe o străduță

Din fericire, cu ajutorul unui alt membru al grupului, femeia și-a recuperat BMW-ul la doar câteva zile de când a dispărut. Astfel, un român care se afla și el în vacanță a depistat mașina tot in Pefkochori și a postat o poză cu ea pe grup. Aparent, păgubita spune că a avut cheia de rezervă la ea și a reușit să își deschidă mașina, dar și că mașina era abandonată pe marginea unei străduțe.

„Am recuperat mașina cu ajutorul lui I.A. Mihai
Se pare ca a fost abandonată pe o străduță în Pefkochori.
Am avut cheia de rezervă a mașinii si așa am reușit să deschidem mașina.
Mulțumim tuturor pentru implicare!”

Reușita a fost felicitată în comentarii și de administratorul grupului: „Sunt extrem de mândru și fericit că proiectul ăsta a reușit ce nu a reușit Poliția. Bravo echipă, bravo membri!”

Deși se pare că în acest caz a fost salvatoare, cheia de rezervă a pornit o dezbatere puternică: o iei cu tine sau nu în vacanță?

  • Cei care ziceți de cheia de rezervă: DA! Eu am cheia de rezervă la mine în concediu! Pentru cazul în care pierd cheia, să am rezerva la mine! Ce vi se pare absurd? …
  • S.a plecat și cu cheia de rezervă în concediu?😟
    La vama trebuie si certificatul de naștere?

CITEȘTE ȘI

Cookies