S-a eliberat intersecția din cartierul Drumul Taberei ocupată de lucrările Metrorex, una dintre cele mai aglomerate artere ale Bucureștiului

29 oct. 2022
23130 afișări
S-a eliberat intersecția din cartierul Drumul Taberei ocupată de lucrările Metrorex, una dintre cele mai aglomerate artere ale Bucureștiului

Intersecția de la Piața Drumul Taberei, deviată și ocupată de utilajele Metrorex de mai mulți ani, a fost eliberată și redată complet circulației, anunță Primăria Sectorului 6. Pe arteră se creau blocaje de trafic din cauza reducerii benzilor de circulație, iar pietonii erau nevoiți să meargă pe carosabil, în lipsa trotuarelor. În plus, linia de tramvai 41 era deviată de la traseu.

Vineri seara, administrația locală a anunțat că lucrările de la metrou au fost finalizate, inclusiv devierea liniei de tramvai, iar semaforizarea finală este funcțională.

”Constructorii au anunțat că se mai lucrează acum doar la trotuare și că le vor finaliza într-o săptămână.”, mai spune primaria de sector, care promite că în primavară, ADP-ul va veni cu amenajări peisagistice de calitate, pentru a înfrumuseța întreaga zonă.

Timp de un an, primarul Ciprian Ciucu a făcut presiuni pentru a negocia și a ajunge la o înțelegere cu reprezentanții contructorului și ai Metrorex să încheie șantierul rămas în urmă la 2 ani de la finalizarea Magistralei 5.

”Ba chiar, i-a anunțat ca vor urma destituiri din funcție, dacă intrăm în iarnă cu lucrările neterminate. (…)E bine că toți factorii implicați au înțeles că trebuie să se pună pe treabă, astfel că ne putem bucura că zona își recapătă aspectul de altădată.”, mai comunică Primăria Sectorului 6.

Îți mai recomandăm și:

Cookies