S-a dilatat șina de tramvai, linia 36 este blocată pe Strada Reînvierii. STB: Este afectat sensul spre Platforma Industrială Pipera | UPDATE

27 iun. 2024
695 afișări
S-a dilatat șina de tramvai, linia 36 este blocată pe Strada Reînvierii. STB: Este afectat sensul spre Platforma Industrială Pipera | UPDATE
S-a dilatat șina de tramvai, linia 36 este blocată pe Strada Reînvierii. STB: Este afectat sensul spre Platforma Industrială Pipera. Sursa foto: STB Spotting 21

STB a anunțat că linia 36 este blocată pe Strada Reînvierii, pe sensul de mers spre Platforma Industrială Pipera. Motivul: s-a dilatat șina de tramvai.

Tramvaiele circulă deviat.

UPDATE: Linia 36 funcționează normal pe Str. Reînvierii. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 32 de minute, în intervalul orar 13:40 – 14:12, a transmis STB.

STB: Linia 36, blocată pe Strada Reînvierii

Societatea de Transport București (STB) i-a anunțat pe călători că, joi, 27 iunie, la ora prânzului, linia 36 este blocată pe Strada Reînvierii, înainte de stația Maica Domnului, pe sensul de mers spre Platforma Industrială Pipera, din cauză că s-a dilatat șina de tramvai.

STB transmite că s-au aplicat măsuri de deviere.

Anunțul a fost făcut la ora 13:49, într-o postare pe rețeaua X „STB SA Clienti” (fost Twitter):

Linia 36 – blocată pe Str. Reînvierii, înainte de stația Maica Domnului, pe sensul spre Platforma Industrială Pipera. Cauza: șină dilatată. S-au aplicat măsuri de deviere.

În mod normal, tramvaiele liniei 36 circulă între capătul de linie „Republica”‎ și capătul de linie „Platforma Industriala Pipera”. Linia are un total de 27 de stații în care tramvaiele 36 efectuează opriri.

Ce s-a mai întâmplat azi pe traseele mijloacelor de transport:

  • STB a anunțat că autobuzele liniei 103 circulă deviat, pe Strada Drumul între Tarlale) și întorc la Pasajul Theodor Pallady, de la Autostrada Soarelui A2, din cauza unor lucrări realizate de echipele Distrigaz. Aceste lucrări se fac în zona capătului de linie Isovolta.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies