S-a dilatat șina de tramvai, iar liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului. STB: Este afectat sensul spre Bd. Lacul Tei | UPDATE

26 iun. 2024
400 afișări
S-a dilatat șina de tramvai, iar liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului. STB: Este afectat sensul spre Bd. Lacul Tei | UPDATE
S-a dilatat șina de tramvai, iar liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului. STB: Este afectat sensul spre Bd. Lacul Tei. Foto simbol: STB Spotting 21

Liniile de tramvai 16 și 36 sunt blocate miercuri dimineață, pe Strada Maica Domnului, din cauza șinelor, care s-au dilatat. Astfel, circulația e oprită la Alexandru cel Bun, pe sensul de mers spre Bulevardul Lacul Tei. Din păcate, dilatarea șinelor a devenit o problemă obișnuită în ultimele zile, din cauza caniculei.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat miercuri dimineață că șinele de tramvai sunt blocate pe strada Maica Domnului, pe unde circulă liniile 16 și 36. Șinele de tramvai s-au dilatat pe strada Alexandru cel Bun, pe sensul de mers spre bulevardul Lacul Tei, astfel că circulația a fost blocată. În acest moment la fața locului se află un echipaj de reparații al STB care va remedia situația.

UPDATE: Situația s-a remediat după 70 de minute de blocaj, conform STB. 

„Liniile 16 si 36 functioneaza normal pe Str. Maica Domnului. Blocare si deviere: 70 de minute (08:40-09:50).”, a transmis STB pe X (fostul Twitter).

Șina de tramvai s-a dilatat în Sectorul 2, iar liniile 16 și 36 sunt blocate pe strada Maica Domnului

Anunțul privind acest incident a fost făcut de STB pe contul de X (fost Twitter) al instituției, la ora 08:49.

„Liniile 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, la Alexandru cel Bun, pe sensul spre Bd. Lacul Tei. Cauza: sina dilatata.”

În urmă cu doar cinci zile, circulația liniilor 16 și 36 a fost blocată timp de 145 de minute, pe șoseaua Petricani, după stația cu numele „Ștrand Tei”. Motivul anunțat: a apărut o avarie în rețea. Până la remedierea problemelor, mijloacele de transport public vor întoarce în bucla Lacul Tei.

CITEȘTE ȘI

Cookies