S-a deschis un nou sediu de Evidență a Persoanelor din Sectorul 6 în Cora Lujerului. Ciprian Ciucu: Săptămâna viitoare inaugurăm încă unul

04 apr. 2023
8598 Afișari
S-a deschis un nou sediu de Evidență a Persoanelor din Sectorul 6 în Cora Lujerului. Ciprian Ciucu: Săptămâna viitoare inaugurăm încă unul
S-a deschis un nou sediu de Evidență a Persoanelor din Sectorul 6 în Cora Lujerului. Ciprian Ciucu: Săptămâna viitoare inaugurăm încă unul. Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Un nou sediu de Evidență a Persoanelor s-a deschis astăzi, 4 aprilie, în Cora Lujerului, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19 din Sectorul 6. Ciprian Ciucu a anunțat că este primul din cele trei centre moderne de care locuitorii Sectorului 6 vor beneficia.

Pe 10 aprilie se va inaugura un nou sediu de Evidență a Persoanelor în Sectorul 6

În dimineața zilei de 4 aprilie a fost inaugurat primul sediu modern de Evidență a Persoanelor în Cora Lujerului în prezența primarului Ciprian Ciucu, conform unui comunicat de presă. Astfel, spațiile mici și înghesuite din secțiile de poliție vor dispărea din Sectorul 6, în cadrul cărora locuitorii mergeau pentru a-și schimba cărțile de identitate sau pentru a-și pune viza de flotant.

Azi am deschis un sediu nou de Evidență a Persoanelor în Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu nr. 19). Este primul din cele trei centre moderne pe care le vom avea. Celelalte două vor fi la Orizont și în Giulești.

Politica noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-și ia bon de ordine, să nu aștepte mult la coadă, să primească informații. Așa arată orice sediu de relații cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat.

Pe data de 10 aprilie, va fi inaugurat și sediul din incinta Complexului Orizont din Bulevardul Drumul Taberei nr. 18. În curând va urma și cel de pe Calea Giulești nr. 125, unde se afla spațiul al DGTIL. Locațiile noilor sedii au fost alese pentru că sunt zone intens circulate, astfel pot deservi uniform întregului Sector 6.

De asemenea, spațiile au mobilier modern, cu panou digital pentru afișarea ordinii bonurilor și cu o zonă de recepție în care cetățenii primesc informații despre cum să-și completeze formularele.

În noul sediu din Cora s-au amenajat un număr de cinci ghișee. Până în acest moment, existau cinci ghișee în toate secțiile de poliție disponibile, adică unul în fiecare locație.

Ce se va întâmpla cu noile sedii

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6 avea 5 birouri, în 5 secții de poliție. Acestea vor fi închise și vor primi alte destinații:

  • birourile din Șos. Virtuții nr. 1-3 și cel din Aleea Callatis nr. 1A (Secția 25) vor rămâne deschise până la sfârșitul lunii și doar pentru eliberarea documentelor,
  • birourile de pe Str. Dezrobirii nr. 37 (Secția 21) și de pe Str. Brașov nr. 19 (Secția 22) vor fi deschise până la 10 aprilie atât pentru primiri, cât și pentru eliberări de documente ca mai apoi să funcționeze până la sfârșitul lunii aprilie doar pentru eliberarea actelor de identitate,
  • biroul de pe Str. George Mihail Zamfirescu nr. 52 (Secția 20) va rămâne singurul care va continua să funcționeze atât pentru primiri, cât și pentru eliberări de documente, până în momentul în care se va muta în sediul de pe Calea Giulești.

Nu vor exista modificări ale programului cu publicul, acesta fiind după cum urmează:

  • luni, marți și joi între orele 09:00 și 15:00,
  • miercure între orele 10:00 și 18:00,
  • vineri între orele 09:00 si 14:00.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies