S-a deschis un nou cabinet de vaccinare la Gara de Nord din București. Ministrul Transporturilor a făcut anunțul în rime

16 iun. 2021
119 Afișari
S-a deschis un nou cabinet de vaccinare la Gara de Nord din București. Ministrul Transporturilor a făcut anunțul în rime
Sursă foto: Facebook/ Cătălin Drulă

S-a deschis un nou cabinet de vaccinare la Gara de Nord din București. Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor a făcut anunțul în rime.

Un nou cabinet de vaccinare s-a deschis miercuri dimineață în Gara de Nord din București.

Imunizare în Gara de Nord

Ministrul Transporturilor a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook, în rime. Cătălin Drulă recunoaște că nu este chiar atât de priceput la poezii și nici mici nu se dau la cabinetul de vaccinare din Gara de Nord.

Te-ar mai putea interesa și: Cătălin Drulă, bucuros nevoie mare de trenul Gara de Nord-Otopeni: Cifra zilei care ne bucură, peste 1000 pasageri pe zi

Persoanele care dau o fugă până la mare sau la munte, pot trece să se imunizeze înainte să urce în trenul spre destinație.

Vaccinarea anti-COVID-19 se face cu serul produs de compania Johnson & Johnson, doar într-o singură doză.

La mai puțin de două ore de la deschidere deja s-au vaccinat primii doritori, potrivit ministrului Transporturilor.

De asemenea, Cătălin Drulă amintește că există și un cabinet de vaccinare la aeroportul Otopeni. 710 persoane s-au vaccinat anti-COVID de la deschiderea lui.

Mesajul transmis de ministrul Transporturilor

„Hai cu mic, cu mare,
În gară, la vaccinare.

OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii și nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineață în Gara de Nord.

Dar un lucru e cert: o vacanță la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin. Simplu, comod, în drum către orice destinație, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson.

Primii oameni deja s-au vaccinat la mai puțin de două ore de la deschidere.

Le mulțumesc lor și tuturor celor care se vaccinează pentru ca toată țara să revină cât mai repede la normalitate.

Nu uitați, și pe aeroportul Henri Coandă funcționează în continuare cabinetul de vaccinare. De la deschidere, 710 persoane s-au imunizat.”, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina de Facebook.

Cookies