S-a deschis sezonul de patinaj în Bucureşti. VEZI AICI CÂT COSTĂ

de:
06 dec. 2010
0 Afișari
S-a deschis sezonul de patinaj în Bucureşti. VEZI AICI CÂT COSTĂ

Duminică seara, în Cişmigiu, s-a deschis cel mai popular patinoar din Bucureşti. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) este cea care va administra acest patinoar, ca şi pe celelalte trei care se vor deschide peste o săptămână în Parcul Herăstrău şi în Parcul Tineretului, precum şi cel din Piaţa Unirii, scrie gandul.info.

În ceea ce priveşte programul după care se poate patina acesta este acelaşi ca în anii trecuţi. Astfel, de luni până joi şi duminică, începând cu ora 10.00 până la orele 21.00, pentru un program de două ore cu pauză de o oră, iar vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.
Ca o noutate, în timpul săptămânii, de luni până vineri, pentru primele două ore de program, adică de la 10.00 la 12.00, intrarea va fi gratuită pentru toate categoriile de public.
Şi în ceea ce priveşte preţul biletului lucrurile au rămas neschimbate: 10 lei, de luni până joi, respectiv 15 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Dacă nu aveţi patine, nici o problemă. Găsiţi de închiriat la faţa locului la preţul de 10 lei pentru cele două ore de program.

Cookies