S-a deschis primul centrul de vaccinare drive thru din Sectorul 6

13 mai 2021
97 afișări
S-a deschis primul centrul de vaccinare drive thru din Sectorul 6

S-a deschis primul centrul de vaccinare drive thru din Sectorul 6. Programul centrului va fi zilnic între orele 08:00-20:00. Vaccinul folosit este cel produs de compania Pfizer, a anunțat, joi, Ciprian Ciucu.

S-a deschis primul centrul de vaccinare drive thru din Sectorul 6

Al doilea centru de vaccinare de tip drive thru din București s-a deschis joi, la ora 14, anunță Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

„Deschidem primul centru de vaccinare de tip „drive trough” în Sectorul 6 in parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti! Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan FURTUNĂ care s-a ocupat de organizare (nu face nimic mai putin decat orice alt centru de vaccinare organizat de stat) şi al METRO Militari, pentru ca a pus terenul la dispozitie.

Se deschide azi la ora 14.00 si va functiona zilnic de la 8.00 la 20.00. Este excelent pozitionat, cu acces facil, intr-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre si spre A1!”, a declarat primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu mai spune că în doar două săptămâni a reușit să deschidă centrul de vaccinare de tip drive thru din Sectorul 6. Le mulțumește, în mod special, Prefectului Capitalei, dl. Alin Stoica, Jandarmeriei Române şi STS (pentru tablete).

„Dacă veniţi la cumparaturi sau plecati in tară pe A1, luati-va cateva minute si mergeti să vă vaccinați.

Multumiri Prefectului Capitalei, dl. Alin Stoica, si Jandarmeriei Romane şi STS (pentru tablete) pentru colaborarea excelentă care a permis deschidearea acestui centru, in doar 2 saptamani decând am discutat ideea cu Dr. Bogdan Furtună, medicul coordonator al centrului de vaccinare!

Dați mai departe ca să se ştie şi să vină lumea!”, a spus primarul Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Cookies