Se deschide parcarea ”Basarab” de pe Șos. Titulescu, aflată sub rampa Pasajului Basarab. Câte locuri de parcare oferă

21 apr. 2022
690 Afișari
Se deschide parcarea ”Basarab” de pe Șos. Titulescu, aflată sub rampa Pasajului Basarab. Câte locuri de parcare oferă

O parcare cu 65 de locuri se va deschide în Sectorul 1, pe Soseaua Nicolae Titulescu, sub rampa Pasajului Basarab, în aproximativ o lună, anunță primarul Sectorului 1 Clotilde Armand. Parcarea va trece în administrarea Primăriei Sectorului 1 pe 29 mai, apoi va fi reabilitată pentru că s-a deteriorat, iar lucrarea va fi deschisă într-o lună.

Edilul transmite că parcarea va fi deschisă după 10 ani de la construcția ei, timp în care a stat nefolosită întrucât nu avea aviz ISU. Săptămâna aceasta s-a semnat procesul verbal de recepție a construcției, mai spune Armand.

”Am reușit să conving într-un an de zile autoritățile iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul verbal de recepție al construcției. Pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București se află un proiect de hotărâre prin care să ne transmită parcarea.”, a scris primarul Clotilde Armand pe Facebook, care concluzionează ”Iată că se poate.”

În postarea în care anunță intenția de deschidere a parcării de 65 de locuri, Clotilde Armand acuză vechile administrații de nepăsare și îi mulțumește lui Nicușor Dan pentru colaborare și susținere.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies