S-a deschis la București primul centru outlet inaugurat în acest an din Europa. Cum pot ajunge cetățenii acolo

30 mai 2021
743 afișări
S-a deschis la București primul centru outlet inaugurat în acest an din Europa. Cum pot ajunge cetățenii acolo

Fashion House Group, unul dintre dezvoltatorii importanți de magazine de tip outlet la nivel european, a inaugurat la sfârșitul acestei săptămâni al doilea centru comercial pe care îl are în Capitală, un proiect în valoare de 25 de milioane de euro.

Fashion House Outlet Pallady este primul centru comercial de tip outlet inaugurat în acest an în Europa continentală. Proiectul cu o suprafață de peste 12.000 metri pătraţi include 62 de magazine, un loc de joacă pentru copii, restaurante şi peste 300 de locuri de parcare pe care persoanele care vizitează centrul le vor putea folosi gratuit. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea acestui centru comercial, potrivit News.ro

”Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, a inaugurat joi cel mai nou centru outlet dezvoltat în Capitală, un proiect în valoare totală de 25 de milioane de euro. Construit în partea de est a oraşului, Fashion House Pallady este cel de-al doilea outlet deschis de către Fashion House Grup în Bucureşti”, a anuţat compania.

Centrul comercial de la Pallady este al doilea deschis de Fashion House în București, după cel de la Militari

Centrul găzduiește o selecție largă de magazine cu oferte de până la 70%, precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s, US Polo Assn, United Colors of Benetton sau Marco O’Polo.

”În contextul actual în care piaţa de retail la nivel global se confruntă cu dificultăţi economice, deschiderea noului outlet reprezintă o investiţie semnificativă a Grupului Fashion House în economia Capitalei, reiterând totodată încrederea privind perspectivele de creştere ale pieţei locale de retail”, au precizat oficialii Fashion House.

Fashion House Pallady este al şaptelea outlet deschis de Fashion House Group în Europa Centrală şi de Est şi în Rusia, şi al doilea deschis în București. Primul centru de acest gen din Capitală este situat în partea de vest a oraşului, în zona Militari, şi și-a deschis porțile din decembrie 2008.

Deschiderea unui nou complex imediat după pandemie reprezintă o investiție semnificativă, spune managing director-ul Fashion House

Proiectat de arhitecţi ai DMA, Fashion House Pallady este parte dintr-un parc de retail şi agrement de mari dimensiuni dezvoltat de Liebrecht & wooD Group, care îşi propune să devină unul dintre cele mai importante grupuri pe segmentul de cumpărături şi petrecere a timpului liber din România.

„Inaugurarea Fashion House Outlet Center Pallady, într-o perioadă în care pieţele de retail depun eforturi să îşi revină după impactul pandemiei, reprezintă o investiţie semnificativă a Fashion House Group în economia ţării. Brandurile noastre partenere văd, de asemenea, beneficiile acestui model de business, drept dovadă, peste 75% din spaţiul disponibil înainte de deschidere este ocupat”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director, Fashion House Group.

Fashion House Group (FHGR) este unul dintre cei mai importanți concurenți din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator şi operator de outleturi din Europa Centrală și de Est şi Rusia, cu experienţă în proiectarea, dezvoltarea, finanţarea, închirierea, operarea şi administrarea centrelor de tip outlet.

 

 

Cookies