S-a deschis cel mai mare târg de brazi din Capitală

de:
01 dec. 2011
0 Afișari
S-a deschis cel mai mare târg de brazi din Capitală

Primăria Sectorului 2 anunţă că târgul de brazi şi-a deschis porţile pe 1 Decembrie 2011 şi va rămâne funcţional până spre sfârşitul anului. Târgul va fi organizat în trei zone diferite ale pieţei Obor.

“O primă zonă va fi chiar la intrarea în complexul comercial dinspre strada Chiristigiilor, unde, pe o suprafaţă de peste 2.000 mp, se va organiza o expoziţie de brazi de toate categoriile – de la brazii ornamentali, cu înălţime de 1 m, până la brazii destinaţi spaţiilor ample, cu înălţimea până la 6 m înălţime. În funcţie de densitate, aspect general şi specie, aici vor putea fi cumpăraţi brazii oferiţi de producători şi importatori direcţi la cele mai bune preţuri din oraş”, informează administraţia locală.

Pentru bucureştenii aflaţi în căutarea brazilor de apartament, este amenajată o zona de circa 200 mp la intrarea în piaţă, în zona dinspre Primăria Sectorului 2, aceasta fiind completată cu o altă zonă de brazi populari ce va fi situată pe aleea de la intrarea în complexul limitrof străzii Ziduri Moşi.

Târgul de brazi din Piaţa Obor se va desfăşura pe întregul parcurs al lunii decembrie, cumpărătorii având la dispoziţie inclusiv accesul la parcarea subterană, cu intrare din strada Chiristigiilor.

În luna decembrie, Primăria Sectorului 2 va organiza în noua Piaţă Obor, “Luna Sărbătorilor de Iarnă”, venind astfel în întâmpinarea bucureştenilor cu o oferta variată de produse alimentare şi nealimentare tradiţionale, la cele mai bune preţuri, astfel încât aceştia să-şi poată cumpăra, dintr-o singură locaţie, cele necesare pentru masa de Crăciun.

Cookies