FIT CITY

S-a deschis cel mai mare spital privat din Bucureşti VEZI DOTĂRILE

În spitalul Sanador au fost angajaţi 200 de medici cu contract de muncă şi alţi 400 vor lucra în regim de colaborare. Numărul acestora va creşte odată cu creşterea numărului de pacienţi. „Aceşti medici provin din spitalele de stat, din Floreasca, Elias, Spitalul Clinic Sf. Ioan şi nu numai. Pentru a opri exodul tinerilor medici în străinătate, încercăm să facem echipe care să cuprindă atât medici cu ani de experienţă, cât şi medici tineri entuziaşti”, a declarat Doru Herghelegiu, directorul spitalului Sanador, citat de zf.ro. În toate clinicile Sanador lucrează în total 460 de medici cu carte de muncă sau colaboratori şi 200 de asistente.

Spitalizarea se face în camere care au pe lângă un pat, un televizor LCD, o canapea extensibilă, o casetă de valori şi un frigider cu minibar, potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti.

Preţul unei zile de spitalizare este similar cu cel practicat de hotelurile de cinci stele. Astfel, tarifele pe ziua de spitalizare variază între 500 de lei (121 euro) şi 760 de lei (185 euro), potrivit oficialilor spitalului. În acest preţ sunt incluse trei mese pe zi, cateringul fiind asigurat de City Grill.

O naştere normală în spitalul Sanador costă între 6.200 lei (1.511 euro) şi 7.700 lei (1.878 euro), în timp ce o cezariană costă între 9.000 lei (2.195 euro) dacă participă un medic specialist şi 10.500 de lei (2.560 euro) dacă participă un medic profesor universitar.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button