ȘTIRI

BERĂRIA H: S-a deschis Berăria H – cea mai mare berărie din SE Europei. Cum arată BERĂRIA H. FOTO

Citește Deschiderea Berăriei H: îmbulzeală, fără locuri la mese, sonorizare proastă, mâncare întârziată

Suprafaţa interioară a Berariei H este de aproximativ 5000 de mp desfăşuraţi, la care se adaugă suprafaţa exterioară de 3200 mp, o mare parte dedicată parcării şi o alta dedicată terasei.

Berăria H a fost concepută asemenea unui oraş. „Am vrut să facem un spaţiu pentru oameni în interior în care să se simtă ca afară”, a declarat unul dintre arhitecţi.

„Estimăm că vom ajunge la aproximativ 700.000 de vizitatori pe an”, a declarat Vlad Dumitru, directorul general al berăriei.

Vlad Dumitru a mai precizat ca Berăria H este cea mai mare berărie open space din Europa. „Am făcut un calcul şi am realizat că mobilierul ajunge de la uşă până în Piaţa Victoriei”, a completat directorul general al berăriei. Capacitatea maximă a berăriei este de 2000 de persoane. 

„Această berărie va fi un loc pentru absolut toată lumea. Vor avea loc foarte multe evenimente: spectacole, conferinţe, concerte – de la Cargo până la Angela Similea sau Paraziţii. Îi invităm aici pe cei care s-au plictisit de Centrul Vechi, a declarat Cătălin Roman, managerul de marketing al berăriei h.

Mai mult, va fi introdus şi transport gratuit între Centrul Vechi şi Berăria H. „Vom avea două microbuze care vor pleca de la Hanul lui Manuc, vor trece pe la Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Berăria H şi înapoi”, a completat managerul de marketing.

La Berăria H vor exista 15 tipuri de bere. „Am vrut să fie un loc ca Oktoberfest. Aici nu contează ce bere bei, ci câte beri bei”, a declarat Vlad Dumitru. Cea mai ieftină bere va fi 7 lei.

Meniul va fi unul complet, diversificat, cu preţuri medii, au mai precizat reprezentanţii berăriei. Ei au estimat că o persoană va cheltui, în medie, în jur de 22 de lei pe oră la Berăria H.

Programul va fi de la 10 până la ultimul client.

Berăria H se deschide pe 12 septembrie, cu un concert Holograf şi Popa Sapka. Sâmbătă seara va fi un concert folk la care vor cânta Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ovidiu Mihailescu, Andrei Paunescu, Emeric Set, Vasile Seicaru, Zoia Alecu, Ducu Bertzi, Eugen Avram, Dan Vana si Magda Puskas. Programul complet al concertelor îl găsiţi pe www.berariah.ro. Reprezentanţii berăriei au anunţat că în fiecare miercuri, joi, sâmbătă şi duminică vor avea loc evenimente live, unele cu bilet, altele cu intrare liberă.

Odată cu inaugurare berăriei H, s-a dat drumul „campaniei pentru primăria oraşului H”. Aşa că persoanele care vor merge la berărie vor putea alege dintre patru candidaţi: Monica Anghel, Mihai Mărgineanu, Teo şi Artan de la Partizan.

Berăria H va fi deschisă în urma unei investiţii de peste 3 milioane de euro, făcută de Vlad Dumitru, Ioana Iancu şi Iulian Stanciu, care controlează, distribuitorul IT&C Network One Distribution şi reţeaua de magazine Flanco, fiind totodată acţionar şi şeful eMAG. Vlad Dumitru şi Iulian Stanciu vor deţine 75% din berărie (Vlad Dumitru 50%, Iulian Stanciu 25%), iar Ioana Iancu (25%). „Estimăm că în 4-5 ani vom recupera investiţia”, a declarat Vlad Dumitru.

Berăria H are 120 de angajaţi. „Vom mai face angajări. Cam în şase luni se stabilizează echipa”, a declarat directorul general al berăriei.

Pavilionul H aparţine oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu şi Radu Dimofte.

Pavilionul H a fost construit în perioada 1949-1953 şi poartă semnatură arhitecţilor Gustav Gusti, Harry Stern, Ascanio Damian şi a inginerului E. Titariu. Cladirea a fost construită pentru a deveni o sală de expunere pentru obiecte de mari dimensiuni (utilaje industriale) şi showroom de mobilă. Din anii ’90 a funcţionat ca centru comercial.

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button