S-a dat drumul înscrierilor la Camp RUN 6. Bucureștenii care participă la competiție vor alerga în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6

07 apr. 2023
787 Afișari
S-a dat drumul înscrierilor la Camp RUN 6. Bucureștenii care participă la competiție vor alerga în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6
S-a dat drumul înscrierilor la Camp RUN 6. Bucureștenii care participă la competiție vor alerga în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Sursa foto: Pexels

Camp RUN 6 ediția a doua va avea loc anul acesta în luna mai, în Parcul Drumul Taberei. Se vor desfășura patru probe speciale pentru fiecare categorie de vârstă.

Camp RUN 6 îi așteaptă pe bucureșteni în Parcul Drumul Taberei în luna mai

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis că, în 2022, s-au adunat multe persoane la competiție, iar acum îi așteaptă pe bucureșteni din nou, la o nouă ediție:

În 2022, ne-am adunat mulți și am făcut mișcare în comunitate, iar acum vă așteptăm din nou, alături de prieteni și familie, să facem sport și să ne bucurăm de unul dintre cele mai frumoase parcuri din București, a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

Alergători de toate vârstele sunt invitați să se înscrie la cea de-a doua ediție a competiției Camp RUN 6. Noul cros dedicat comunității va avea loc pe 27 mai, în Parcul Drumul Taberei, a transmis Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Bucureștenii sunt așteptați să participe la patru probe, pregătite pentru toate categoriile de vârstă:

  • alergare 6 x 1.44 kilometri pentru adulţii şi adolescenţii cu vârsta peste 16 ani, pe un traseu marcat pe alei,
  • alergare 3 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani,
  • alergare 2 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și12 ani,
  • alergare 350 metri pentru preșcolari cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Proba de alergare pentru adulți și adolescenți cu vârsta peste 16 ani va începe de dimineață, la ora 9:00. Probele pentru cei mici vor fi organizate din jumătate în jumătate de oră, după cum urmează: 11:30, 12:00, 12:30.

PS6 a menționat faptul că locurile sunt limitate:

  • 350 de locuri vor fi disponibile pentru adulți și adolescenți peste 16 ani,
  • 150 de locuri vor fi disponibile pentru copii.

Bucureștenii care își doresc să participe la Camp RUN 6 trebuie să completeze formularul care este disponibil AICI. De asemenea, aceștia sunt așteptați la competiție cu voie bună și energie.

Cu o zi înainte de începerea competiției, participanții vor primi kit-ul de concurs care este oferit în mod gratuit.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies