S-a băgat Marea Relaxare la mall! Bucureștenii s-au înghesuit în toate mall-urile, traficul în preajma lor a fost un coșmar

01 iun. 2021
290 afișări
S-a băgat Marea Relaxare la mall! Bucureștenii s-au înghesuit în toate mall-urile, traficul în preajma lor a fost un coșmar

Pe cât de lejer a fost traficul de dimineață în București, pe atât de mult s-a aglomerat marți după-amiază. Vremea i-a făcut pe bucureșteni să-și recalculeze opțiunile de ieșit din case, fix în ziua în care avem parte de noi relaxări ale măsurilor de restricție. Așadar, mall-urile din Capitală au devenit neîncăpătoare, la propriu, iar traficul a devenit de neclintit (ca de obicei).

De ziua Ziua Copilului, în România a venit Marea Relaxare. Ridicarea mai multor restricții de la 1 iunie a scos copiii din bucureșteni, iar cei mai mulți dintre acești copii au vrut, clar, la mall. Sigur a contat și ploaia care nu mai contenește.

Cum 1 iunie e și zi liberă, ploaia asta de toamnă din prima zi de vară calendaristică din București i-a împins pe oameni să-și scoată mașinile din parcare și să plece la mall, să profite de cinematografele și locurile de joacă deschise, dar și de atelierele pentru cei mici, organizate de Ziua Copilului.

Marți după-amiază traficul este paralizat în București. Polițiștii dirijează traficul la intrarea într-un mall din Capitală aflat în Sectorul 6, intrarea în parcare fiind blocată. Cu mare dificultate se mai găsește un loc de parcare.

Te-ar mai putea interesa și: Noi reguli pentru plaje: distanță de 2 metri între șezlonguri, restricționarea accesului dacă este aglomerație

Amintim că data de 1 iunie România marchează o nouă etapă de relaxare a restricțiilor, măsurile care intră în vigoare astăzi țin cont și de numărul persoanelor vaccinate. Astfel, deși evenimentele private sau publice au un număr stabilit de participanți acesta nu este limitat dacă participanții sunt vaccinați.

„Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă începe astăzi. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”, a declarat premierul Florin Cîțu pe pagina de Facebook.

Cookies