S-a aflat! Planul machiavelic al lui Nicușor Dan pentru femeile din București

14 sept. 2022
10266 afișări
S-a aflat! Planul machiavelic al lui Nicușor Dan pentru femeile din București
S-a aflat! Planul machiavelic al lui Nicușor Dan pentru femeile din București

Bună dimineața, dragi cititori, din plin sezon back to school și, respectiv, back to birouri. A început lungul șir de zile pană la Crăciun în care ne trezim în fiecare dimineață ducând mâinile spre Cer și întrebandu-ne „Doamne, De Ce Eu?!”

Varianta „Why me?”

Dacă vi se pare că doar noi suntem supărați că trebuie să plecăm la muncă în fiecare dimineață, gândiți-vă că întotdeauna se poate mai rău. Fix cand se pregătea să iasă la pensie, fostul prinț Charles, respectiv Regele Charles, s-a trezit că trebuie să meargă la muncă pentru prima dată în viață. Să începi un job nou poate fi dificil la orice vârstă, așa că nu ne imaginăm cum e să o faci la 73 de ani.

Dar cu siguranță există puncte comune între noul monarh și noi: faci cunoștință cu noii colegi de la Palat / office building și în secunda doi ai uitat cum îi cheamă pe toți, se strică imprimanta și trebuie să suni de 10 ori la IT pană îți răspunde cineva doar ca să te întrebe ‘Ați verificat, Maiestate, dacă e băgată în priză sigur?’ sau ‘Have you tried turning it on and off?’ , dar și puncte mai puțin comune, respectiv noi nu putem să ne ducem să dăm de mâncare la lebede / cai pentru a ne calma nervii după un zoom meeting.

Ceva superb, dar…

Vești bune pentru noi, fetele care beau în weekenduri. Bolt, serviciul de dus cu mașina acasă (nu mai știu cum se numește acum oficial, taximetrie sau ridesharing) testează opțiunea Women for Women, în care putem chema mașini conduse doar de femei. La rândul lor, șoferițele care nu vor să audă de la un băiat luat din centrul vechi ‘mami, ce frumos bagi într-a doua’ pot accepta doar curse cerute de femei.

SUPERB! Așa putem să stăm și noi liniștite să vorbim între noi despre copii, farduri și moartea Reginei și nu trebuie să îl ascultăm pe un domn care ne explică ‘înainte femeile nu se îmbrăcau așa!’. Însă, cum se întreba zilele trecute cineva pe internet – în opțiunea de Women for Women, ce ne facem cu persoanele care se identifică drept femei? E nepoliticos să nu te urci în mașină dacă tu ai chemat o femeie, dar vine un domn Nelu care se identifică astfel? Să ne scrie cineva, vă rugăm, regulile de conduită în aceste situații, pentru că nu vrem să supărăm pe nimeni, dar nici nu ne-am dori să profite cineva de pe urma acestei situații!!!!

Dieta keto (să zicem) vs dieta Nicușor Dan

Înapoi la primarul nostru preferat, Nicușor Dan, căruia iar i-a sărit lumea în cap. Întrebat de jurnaliști dacă a luat măsuri de economisire a energiei și la domiciliul propriu, acesta a răspuns ‘Trebuie să o întrebați pe soție, pentru că eu nu prea stau pe acasă. Avem un bebeluș și medicul i-a recomandat soției să țină mai frig în casă, ca să mănânce mai puțin, să nu aibă reflux’.

În primul rând, aș dori să îi spun domnului primar că eu stau în frig de două ierni în sectorul 3 și tot mananc mult, deci dacă toată problema cu căldura în București a fost o strategie machiavelică doar ca să fim noi mai slabe!!!, este foarte urat să faceți așa ceva și de asemenea nu a funcționat, noi putem să mâncăm cu spor la orice temperatură.

Atât săptămana aceasta, ne auzim curând cu noi demontări de mituri pentru diete și nu numai.

Nota B365.ro: Și recapitulări superbe din săptămânile trecute:

 

Cookies