RUSIA – SLOVACIA SCOR FINAL 1 – 2. Slovacii au deschis scorul prin Weiss

de:
15 iun. 2016
0 Afișari
RUSIA - SLOVACIA SCOR FINAL 1 - 2. Slovacii au deschis scorul prin Weiss

 RUSIA – SLOVACIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. 

RUSIA – SLOVACIA SCOR FINAL 1 – 2

Rusia reduce din avantajul Slovaciei in minutul 80.

Partida a reînceput.

Scor pauză 0 – 2

Minutlul 45. Hamsik dublează avantajul înainte de pauză.

Minutul 34. Vladimir Weiss (Slovacia) înscrie ! El reuşeşte o acţiune individuală frumoasă şi învinge portarul cu un şut precis,mingea se duce în colţul drept de jos al porţii.

Minutul 28. Fedor Smolov (Rusia) a primit o pasă și a trimis balonul spre poartă de la aproximativ 20 metri, dar mingea a trecut doar cu puţin bara stângă

Minutul 23. O centrare precisă ajunge la Artem Dzyuba (Rusia) care trimite balonul cu o lovitură puternică de cap puţin din afara careului. Portarul salvează mingea care zbura la bara din partea dreaptă.Meciul a inceput.

MECIUL POATE FI URMĂRIT LIVE VIDEO AICI

Echipe probabile:

Rusia (4-2-3-1): Akinfeev – Smolnikov, Berezutski, Ignashevich, Shchennikov – Neustader, Golovin – Kokorin, Shatov, Smolov – Dzyuba. Antrenor: Leonid Slutsky

Slovacia (4-2-3-1): Kozacik – Pekaric, Skrtel, Durica, Svento – Kucka, Hrosovski – Mak, Hamsik, Weiss – Duris. Antrenor: Jan Kozak

Rusia – Slovacia se joacă miercuri, de la ora 16:00. „Sovieticii” au jefuit 1 punct Angliei în prelungiri în primul meci de la Euro 2016. Berezutski a marcat cu capul şi a pus Rusia într-o postură foarte bună în grupa B. Slovacii sînt la polul opus. Au pierdut meciul cu Ţara Galilor şi slavonii speră să adune 4 puncte cu Rusia şi Anglia necesare pentru calificare.

RUSIA – SLOVACIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Primul meci al zilei este confruntarea din Grupa B, dintre Rusia si Slovacia, programata de la ora 16:00, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Arbitrul sloven Damir Skomina va conduce la centru meciul dintre cele doua formatii. Rusia si Slovacia s-au mai intalnit de 9 ori. Trei victorii pentru Rusia, doua pentru Slovacia si patru remize. Golaveraj: 10-7 pentru rusi. Pana acum, in grupa B s-au disputat Tara Galilor-Slovacia (2-1) si Rusia-Anglia (1-1).

RUSIA – SLOVACIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Autoritățile franceze au decis să restricționeze vânzarea de alcool și să reloce în Lille 4.000 de polițiști, înaintea meciurilor pe care Rusia și Anglia le vor juca în grupa B la EURO 2016. Vânzarea de alcool a fost interzisă până vineri, iar 350 de baruri din oraș vor închide mai devreme miercuri și joi.

RUSIA – SLOVACIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Rusia a primit de la UEFA o sancțiune de excludere cu suspendare, din cauza violențelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016. UEFA a precizat că Rusia a primit o amendă de 150.000 euro, din cauza incidentelor provocate de fani pe stadion, pentru utilizarea artificiilor și a conduitei rasiste a fanilor. Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancțiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franța.

 RUSIA – SLOVACIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. 

Cookies