ARHIVA B365

RUSALII 2015: Peste 21.000 de polițiști pe străzi, în MINI-VACANȚA DE RUSALII 2015

RUSALII 2015:  

Pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea comunităţii şi salvarea de vieţi, peste 21.000 de poliţişti vor fi la datorie pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, informează un comunicat de presă remis de autorități

În perioada 29 mai – 1 iunie a.c., cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor Ortodoxe, Poliţia Română va acţiona zilnic, în medie, cu peste 21.000 de poliţişti şi 7.077 de autospeciale, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

RUSALII 2015:  

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la ordine publică, rutieră, transporturi, investigaţii criminale, şi investigarea fraudelor. Aceştia vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe 361 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, utilizând în medie, zilnic, 449 de aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către Litoral şi Valea Prahovei.

RUSALII 2015:  

De asemenea, la data de 1 iunie a.c., traficul rutier pe autostăzile A2 şi A4 va fi supravegheat din aer de un elicopter al I.G.Av.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe 289 de trenuri de călători (cu precădere cele care circulă pe Valea Prahovei şi spre Litoral), precum şi în 306 staţii şi triaje de cale ferată.

RUSALII 2015:  

De asemenea, 28 de trenuri de marfă vor fi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti. Totodată, în atenţia poliţiştilor de la transporturi vor fi 12 aerogări şi 23 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea faptelor antisociale, vor fi constituite 3.998 de patrule de ordine şi siguranţă publică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button