RUSALII 2015.Ce spitale din Capitală asigură asistenţă medicală de urgenţă în MINIVACANŢA DE RUSALII

de:
31 mai 2015
0 Afișari
RUSALII 2015.Ce spitale din Capitală asigură asistenţă medicală de urgenţă în MINIVACANŢA DE RUSALII

RUSALII 2015. Duminică şi luni asistenţa medicală va fi asigurată permanent la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) are program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă asigură şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

RUSALII 2015. Managerul SABI, dr. Alis Grasu, a declarat pentru Mediafax, citat de romanialibera.ro, că în această perioadă a fost suplimentat numărul de echipaje.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti asigură un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Cookies