ȘTIRI

RUSALII 2015 CATOLICI: 3000 de polițiști la Procesiunea de RUSALIILE CATOLICE

RUSALII 2015 CATOLICI:

Polițiștii vor acționa pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, precum şi pentru asigurarea unei reacţii ferme şi a unei intervenţii rapide la solicitările cetăţenilor, informează un comunicat de presă remis de autorități.

Pentru prevenirea faptelor antisociale, zilnic, vor acţiona aproape 1.200 de patrule auto, iar pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene.

Structurile de poliţie transporturi vor patrula trenurile de călători, precum şi staţiile şi triajele de cale ferată. De asemenea, se vor avea în vedere aeroporturile internaţionale şi naţionale.

RUSALII 2015 CATOLICI:

În această perioadă, Poliţia Română va asigura, alături de partenerii cu atribuţii în domeniu, măsurile de ordine la manifestările publice de amploare.

Pentru a avea un weekend liniștit, Poliția Română vă recomandă:

Fiţi responsabili în trafic, conduceţi cu prudenţă, nu depăşiţi limitele legale de viteză, dați dovadă de politeţe rutieră şi nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Aveţi grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi, încercaţi să evitaţi conflictele, iar în caz de urgenţă sunaţi la numărul 112.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button