Rotopercutor (Dj set) & UFE @ Fresh Urban Stories Release Party

de:
03 nov. 2011
1 Afișari
Rotopercutor (Dj set) & UFE @ Fresh Urban Stories Release Party

Marti, Control gazduieste lansarea seriei de petreceri Fresh Urban Stories, care debuteaza cu un DJ set Rotopercutor. Invitat special este UFE.

Conceptul evenimentelor Fresh Urban Stories porneste de la “povestile” pe care Bucurestiul le-a strans de-a lungul ultimilor ani si le strange continuu, povesti bine inradacinate in realitatea urbana si pe care le intalnim la tot pasul. Obiectivul conceptului Fresh Urban Stories este de a crea un spatiu interactiv de fuziune intre diversele forme de exprimare urbana ce comunica diferite emotii artistice si ingredientele unui eveniment de succes.

Ritmul evolutiei tehnologice, viteza de circulatie a informatiei, diversificarea formelor de exprimare au avut drept consecinta fireasca aparitia unor noi forme de arta pe care nici o epoca anterioara nu si le putea imagina.

Arta a fuzionat cu orasul si a devenit arta urbana. Spatiul public a devenit o imensa galerie de arta. Oameni talentati au initiat proiecte care au creat tendinte. Orasul se transforma pentru a tine pasul …cu dorinta de exprimare.

Totul incepe cu Once Upon a Funky Story pe 8 noiembrie, la Club Control.

Intrare libera.

Cookies