ARHIVA B365

Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au aprins lumânări în memoria victimelor din Club Colectiv

Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au jucat, sâmbătă, primul meci demonstrativ la Circul Globus, iar duminică este programată revanşa.

„E foarte trist, am venit aici să aprindem o lumânare, familiile victimelor sunt în rugăciunile noastre, iar cei dispăruţi nu vor fi uitaţi. Am aflat de tragedia acum 2-3 zile, a fost important să venim aici şi să… M-am rugat pentru victime şi pentru familiile lor, mi-am imaginat cum ar fi fost să fie familia mea acolo. Nu ştiu cum poţi continua să trăieşti când pierzi un membru al familiei aşa, sper să fie un Dumnezeu care să-i ajute”, a declarat Ronnie O’Sullivan.

„E o zi tristă, a fost o zi tragică pentru Bucureşti şi cei de aici, un moment trist. Da, şi ce s-a întâmplat la Paris îţi arată că viaţa poate fi foarte scurtă, trebuie să trăieşti viaţa în fiecare zi. Noi jucăm snooker, e o mică parte a vieţii, astfel de lucruri sunt mult mai importante”, a spus şi Stuart Bingham, citat de romaniatv.net. 

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 59 DE MORŢI. A decedat Alexandru Mihai Iancu, de 22 ani

Un tânăr de 22 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, fiind cea de-a 59-a victimă a incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie. Potrivit unor surse citate de România TV, ar fi vorba de Alexandru Mihai Iancu. Vineri, o altă tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa la un spital din străinătate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button