RONEX Bucuresti, fabrica cu traditie de mobila din lemn masiv

de:
08 dec. 2017
13 Afișari
RONEX Bucuresti, fabrica cu traditie de mobila din lemn masiv

RONEX dispune atat de mesteri talentati cat si de tehnologii moderne de procesare a lemnului, de utilaje performante, iar datorita acestor factori, mobilierul realizat de catre ei este unul de inalta calitate, cu un design atragator si foarte cautat atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Evident ca, experienta detinuta de peste 20 de ani in domeniu, isi spune si ea cuvantul. Acest producator are reputatia ca ofera cele mai bune game de mobilier de lemn masiv din Romania.

RONEX a reusit pana in prezent sa realizeze o gama larga de mobilier din lemn masiv, atat corespunzator stilului clasic, cat si celui contemporan dar si celui modern. Produsele sunt finisate manual in stil antichizat, pe baza de ceara solida sau ulei, iar astfel capata o nota de unicitate si le fac mult mai atractive.

Textura si culoarea mobilierul din lemn masiv complimenteaza orice decor interior, aducand cu el o caldura subtila care radiaza in camera. Nu este stresant sau deranjant pentru ochi, prezentand o estetica placut moale si este preferat de catre foarte multe persoane pentru incaperile lor.

Mobilierul din lemn masiv marca RONEX este frumos si clasic. Indiferent daca iti plac creatiile contemporane sau cele rustice, o astfel de piesa de mobilier va arata fantastic si peste ani de zile. Mobilierul din stejar este probabil cel mai popular si este pretuit de sute de ani.

Acest tip de mobila este ceva care, probabil, nu se va demoda niciodata. Desi exista multe alte optiuni disponibile, nu exista nimic, asemanator lemnului masiv.

Mobila din stejar este, de asemenea, mai robusta decat multe alte tipuri de mobilier, iar astfel poti conta pe faptul ca este facuta sa reziste, iar investitia este una care merita a fi facuta.

Multe persoane prefera sa cumpere mobilier din lemn masiv, in special pentru decorul dormitorului, deoacere ofera camerei o senzatie confortabila si primitoare. Dulapurile si paturile din lemn de stejar sunt, de departe, cel mai frecvent preferate atat pentru liniile lor elegante, cat si pentru durabilitate. Aceste piese din lemn pot contribui la frumusetea camerei pentru anii urmatori. Functionalitatea, durabilitatea si fiabilitatea pieselor confera un sentiment de stabilitate, forta si siguranta, sentimente care sunt deosebit de importante atat seara la culcare, cat si la inceputul unei noi zile.

Mai multe detalii cu privinta la activitatea fabricii RONEX, produsele lor si date de contact poti afla vizitand pagina web www.ronexprod.ro

 

Cookies