LA MINE-N CARTIER

Romtelecom anunţă internet prin fibră optică, gratuit, pentru abonaţii din Bucureşti

Clienţii Romtelecom sunt fie abordaţi de agenţi de vânzări la domiciliu, fie sunaţi de operatori call-center pentru a li se propune schimbarea. „Confirmăm derula­rea unei campanii comerciale de migrare a clienţilor la servicii pe suport de fibră optică, în zonele acoperite din Bucureşti, însumând câteva sute de mii de gospo­dă­rii”, a declarat pentru ZF Ovidiu Ghiman, di­rectorul co­mercial al operatorului. Potrivit datelor de pe piaţă, este vorba de apro­ximativ 500.000 – 600.000 de gospodării care se află în zone acoperite de reţeaua de fibră optică a ope­ra­to­rului. Romtelecom, care se află într-o lup­tă dură pentru clienţi cu UPC, RCS&RDS, dar şi cu reţele mai mici de cablu pe cea mai mare piaţă de servicii de date din România – Bucureşti -, nu va per­cepe nicio taxă pentru migrare.
„Această schimbare nu implică nici costuri şi nici modificarea perioadei con­trac­tuale”, a spus Ghiman.

Dacă abonaţii acceptă trecerea la re­ţeaua pe fibră nu este necesară schimbarea cablurilor din locuinţă, ci doar, în anumite cazuri, a modemurilor dacă acestea nu sunt compatibile cu noile servicii, potrivit Rom­telecom.

Trecerea la infrastructura pe suport de fibră, care se realizează doar cu acordul cli­en­ţilor, îi permite Romtelecom să ofere viteze mai mari pentru serviciile de date, de până la 100 Mbps. În aceste condiţii clienţii pot achiziţiona de la companie şi servicii noi, aşa cum este televiziunea prin internet (IPTV). Compania vinde în această peri­oa­dă un pachet de servicii care include inter­net şi televiziune şi telefonie fixă fără minu­te incluse la un tarif de 57 de lei pe lună.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button