Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1. Clotilde Armand: “Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările mafiei gunoaielor”

07 feb. 2021
75 Afișari
Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1. Clotilde Armand: “Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările mafiei gunoaielor”

Clotilde Armand a reacționat după ce Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1, gestionat de ea, spunând că nu va mai tolera şantajul şi ameninţările mafiei gunoaielor.

Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1, duminică după-amiază, compania susținând că are de încasat peste 100 de milioane de lei de la autorități și că de joi va opri ridicarea gunoiului.

Mai multe utilaje ale Romprest au “defilat” duminică prin Piața Victoriei, zona Charles de Gaulle, Arcul de Triumf și bulevardul Kiseleff.

„E o acțiune de conștientizare prin care readucem în atenția primăriei că mai sunt cinci zile până când noi nu vom mai avea bani să punem în mișcare aceste mașini. Suntem în imposibilitatea de a plăti salariil dar și colaboratorii și furnizorii. Nici serviciile suplimentare din pandemie nu sunt plătite. 90% din ce am prestat nu s-a plătit de doamna primar.  Noi așteptăm ca serviciile prestate, facturate, să fie plătite. De șase luni de zile noi finanțăm integral serviciile”, a declarant Sorin Velicu, director în cadrul Romprest.

Clotilde Armand, primarul  Sectorului 1, a reacționat la  scurt timp după acest moment, pe pagina sa de Facebook, susţinând că „dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi și refuză să-și onoreze obligațiile contractuale, din data de 12.02.2020 va intra alt operator în regim de urgență”.

Armand Clotilde nu a fost impresionată

Mai mult, Clotilde Armand a precizat că „nu a fost impresionată de șantajul «protestului» și nici de notificarea prin care compania amenință că începând cu data de 11.02.2021 nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat din sectorul 1”.

“ Într-o nouă încercare de șantaj, firma de salubrizare și-a scos mașinile la protest prin Sectorul 1 în speranța că primăria le plătește facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD – cel cu diamantele. Frumoasă mișcare. Din nefericire pentru conducerea acestei firme spun că nu am fost impresionată de șantajul ”protestului” și nici de notificarea prin care amenință că începând cu data de 11.02.2021 nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1”, a spus Primarul.

Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1. Notificarea trimisă de Clotilde Armand

Clotilde Armand a trimis o adresă către Romprest, compania de salubritate din Sectorul 1, pe care a făcut-o publică.

 

“Îi asigur pe toți locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situația în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plătește servicii de salubrizare și de 10 ori mai scumpe față de restul țării.  Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a încheiat Cotilde Armand postarea.

La mijlocul săptămânii, Clotilde Armand a acuzat consilierii locali din partea PNL și PSD că au deturnat ședința de Consiliu Local, preferând o discuție despre Romprest, compania de salubritate cu care edilul se află în conflict deschis.

Cookies