VREMEA

Romprest, amendată cu 20.000 lei pentru zăpada de pe străzi

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a luat decizia de a amenda cu 20.000 de lei firma de salubritate Romprest pentru ”slaba prestaţie din ultimele 48 de ore”. Edilul Sectorului 1 a mai hotărât că Primăria nu va plăti prestaţia Romprest din ultimele 48 de ore.

”Am decis sancţionarea firmei de salubritate care asigură serviciul de deszăpezire pe raza Sectorului 1 pentru slaba prestaţie şi lipsa de eficienţă din ultimele 48 de ore. Refuz să ţin cont că la primul val de viscol s-a acţionat corespunzător pe marile artere pentru că acest aspect ţine de respectarea obligaţiilor pe care societatea le are faţă de cetăţenii Sectorului 1. Consider că nimeni nu are voie să-şi bată joc de banii cetăţenilor Sectorului 1. Cine nu-şi face treaba, trebuie sancţionat”, a declarat Chiliman, într-un comunicat de presă, remis B365.ro.

Și primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a criticat, marţi dimineaţă, în cadrul comandamentului de iarnă, activitatea Romprest în sectoarele 1 şi 5, zonele administrative care îi corespund acestui operator de salubritate.

Amenda de 20.000 lei nu reprezintă însă o sumă mare pentru Romprest, întrucât firmele de salubritate primesc 250.000 de euro pe zi pentru deszăpezirea Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button