Romica Jurcă nu mai lucrează la TVR

de:
12 feb. 2015
1 Afișari
Romica Jurcă nu mai lucrează la TVR

După opt ani neîntrerupți la prezentarea rubricii Meteo de la TVR, Romica Jurcă nu mai are contract cu televiziunea publică. Ea spune că, în primă fază, a rămas fără contract în urma deciziei conducerii TVR de tăia colaboratorii. Ulterior, conducerea TVR a fost de acord să reia colaborarea, dar, spune Romica Jurcă, Claudiu Lucaci, directorul știrilor, nu a acceptat-o.

De cealaltă parte, oficialii TVR spun că „TVR şi Direcţia Ştiri se află într-un proces prelungit de reducere drastică a cheltuielilor”.

Ce spun reprezentanții TVR: „Consiliul de Administraţie al TVR a decis reducerea substanţială a bugetului destinat colaboratorilor şi am fost nevoiţtă să renunţăm la mare parte din personalul extern care nu este indispensabil producţiei de televiziune.
În aceste condiţii, nu a mai fost posibilă prelungirea contractului d-nei Romica Jurcă, domnia sa nefiind angajată a TVR.”

Directorul Știrilor TVR, Claudiu Lucaci, spune că „doamnei Jurca i s-a propus un nou contract de colaborare, de consultant meteo, pe care domnia sa l-a refuzat motivând că dorește o sumă de trei ori mai mare.”

Mai multe, pe paginademedia.ro

Cookies