Romexpo a ieşit din insolvenţă

de:
19 sept. 2012
0 Afișari
Romexpo a ieşit din insolvenţă

Complexul expoziţional Romexpo a intrat în procedura de insolvenţă pe 25 mai pentru neplata unei datorii către firma Arsenoaiei&Mătăşel Consulting. Ulterior, Romexpo a anunţat că a atacat prin recurs decizia instanţei, apreciind-o incorectă şi nelegală, întrucât datoria invocată de firma care a cerut insolvenţa a fost achitată, anunţă societatea de avocaţi Man&Paraschiv, care a reprezentat Romexpo, scrie Money.ro.

În luna iunie, procedura de insolvenţă a fost suspendată provizoriu de către Curtea de Apel Bucureşti, iar marţi, această procedură a fost respinsă în mod irevocabil. Instanţa judecătorească a admis recursul Romexpo, a modificat sentinţa atacată şi a respins cererea de deschidere a procedurii insolvenţei ca neîntemeiată.

În ceea ce priveşte creanţa pretinsă, Romexpo a comunicat în luna iunie că firma Arsenoaie&Mătăşel Consulting, al cărei contract de publicitate a fost reziliat în luna iulie 2011, a solicitat în dosarul de insolvenţă suma totală de 404.472,55 lei, iar Romexpo a achitat deja 444.472,55 lei, mai mult decât s-a solicitat, diferenţa în plus provenind din penălităţi calculate de Romexpo la zi.

Agenţia de comunicare Arsenoaiei şi Mătăşel Consulting este condusă de Emilian Arsenoaiei, fost director de creaţie în cadrul agenţiilor GMP, Leo Burnett şi Tempo Advertising, şi de Răzvan Mătăşel, fostul director la Leo Burnett.

Cookies