ARHIVA B365

ROMATSA: Șeful companiei, altercație cu un lider de sindicat VIDEO

Managerul Romatsa, Aurel Stanciu, şi unul dintre liderii de sindicat, Florin Diaconu, au avut o altercație, din cauza unui proiect de management

„La noi, situaţia este explozivă. După cum ştiţi, suntem fără contract colectiv de muncă de aproape trei luni de zile. Această conducere, pur şi simplu, ne terorizează”, a declarat liderul de sindicat Romatsa, Gabriel Tudorache, potrivit romaniatv.net.

Directorul Romatsa a anunţat deja că a depus plângere penală pe numele liderului de sindicat pentru tâlhărie și că incidentul s-a produs în momentul în care încerca să recupereze documentul de la sindicalistul care l-a agresat.

Sindicaliştii Romatsa ameninţă din nou cu greva generală, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni au organizat o grevă de avertisment de două ore care a afectat zeci de zboruri.

Tensiunile vin în contextul în care angajaţii de la Romatsa vor să declaşeze greva generală. Reprezentanţii sindicatului din Romatsa spun că negocierile pornite în urmă cu o lună au fost oprite brusc, fără niciun rezultat.

Greva anunţată este pe termen nelimitat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button