BAZAR

Românii din DIASPORA trimit cadouri de Crăciun bătrânilor din România

Campania se va desfășura în mai multe orașe europene unde există comunități mari de români și are că scop ca o parte dintre bătrânii din România care locuiesc in casele de bătrâni să primească în seara de Crăciun un cadou din partea românilor din diaspora, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Proiectul umanitar este inițiat de FADERE cu sprijinul Centrului cultural român din Catalunia, Asociația pentru difuzarea culturii românești din Barcelona, Parohia Ortodoxă Sfântul Ștefan cel Mare din Barcelona, Biserica Adventistă Emaus și Eben-Ezer din Madrid, Asociația românilor din Paris, Asociația românilor din Roma și Biserica Adventistă din Verona.

Ajutoarele din Spania, Franța și Italia, vor fi transportate fără cost cu sprijinul companiei Bârsan și Atlasib.

Marius Adrian Mihăilescu are 37 de ani, este căsătorit și are 2 copii. Locuiește în Spania de mai mult de 15 ani. Dragostea și dorul pentru bunicii lui care au rămas în țara l-au sensibilizat și împreună cu soția sa au decis să intre și să susțină acest proiect.

„Ca de fiecare dată românii din diaspora au răspuns într-un număr impresionant. Ei trimit de fiecare dată bani în România, însă în mod special în preajma sărbătorilor de iarnă trimit și cadouri celor dragi din țara,” a declarat Daniel Tecu președintele FADERE Federația asociațiilor de români din Europa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button