ARHIVA B365

Românii din diaspora, proteste în faţa ambasadelor, în semn de solidaritate cu protestele din ţară

Protestele de la Bucureşti de după tragedia din clubul Colectiv se mută în afara ţării. Românii din diaspora au anunţat că vor organiza manifestaţii în faţa ambasadelor României din ţările în care locuiesc, în semn de solidaritate cu nemulţumirile celor din ţară. Între timp, ambasada României de la Madrid a devenit loc de pelerinaj pentru cei care au vrut să transmită condoleanţe familiilor victimelor, informează B1.ro.

„Exact acum un an, românii din ţară ieşeau pe stradă în semn de solidaritate cu cei din diaspora, pentru că nu am putut să votăm. E momentul ca şi noi să ieşim în stradă, să ne solidarizăm cu ei şi nemulţumirile lor. Duminică, 8 noiembrie, românii din diasora se vor manifesta în faţa ambasadelor din ţările în care locuiesc”, este mesajul românilor care trăiesc în afara granițelor.

La Madrid, Londra sau în alte oraşe, oamenii vor ieşi în stradă în acest weekend pentru a-şi arăta faţă de reacţia autorităţilor.

Între timp, la Ambasada României din capitala Spaniei, oamenii au mers cu flori şi lumânări şi au transmis mesaje de condoleanţe familiilor victimelor: „Am venit să depunem flori, lumânări, pentru memoria celor care au decedat”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button