ARHIVA B365

Românii care vor să acceseze un credit prin „Prima Casă” pot urmări online aprobarea garantării

CREDIT PRIMA CASĂ 2014. Astfel, pe portalul Fngcimm.ro, a fost creat un link către o aplicaţie prin care fiecare beneficiar poate urmări situaţia dosarului său în procedura de aprobare a garanţiei pentru credit. „Se consemnează, astfel, momentul în care dosarul este transmis de la banca creditoare către FNGCIMM, momentul în care este preluat şi intră în lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum şi momentul în care contractul semnat este transmis băncii”, transmit reprezentanţii Fondului, într-un comunicat de presă remis Bursa.ro.

CREDIT PRIMA CASĂ 2014. Concret, pe pagina Fondului, în secţiunea „Prima casă”, clienţii trebuie să acceseze link-ul „Stare solicitare” care deschide pagina aplicaţiei de consultare pentru beneficiarii solicitărilor de garantare Prima Casă.

CREDIT PRIMA CASĂ 2014. Clientul trebuie să introducă în formular: banca la care a depus solicitarea de credit pentru Prima Casă; numele, prenumele, data naşterii titularului de credit; tipul imobilului şi judeţul în care se află imobilul ce urmează a fi achiziţionat.

Mai mult, pe Bursa.ro.

CREDIT PRIMA CASĂ 2014.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button