Românii care și-au creat conturi în platforma de vaccinare pot programa până la 1000 de persoane. Pragul de maxim 9 persoane a fost desființat

23 apr. 2021
89 afișări
Românii care și-au creat conturi în platforma de vaccinare pot programa până la 1000 de persoane. Pragul de maxim 9 persoane a fost desființat

Românii care și-au creat conturi în platforma de vaccinare împotriva COVID-19 pot programa până la 1000 de persoane. Pragul de maxim 9 persoane ce puteau fi programate a fost desființat de către autorități deoarece ne aflăm într-un moment în care numărul românilor care se înscriu pe lista de așteptare pentru vaccinare este în continuă scădere. Anunțul a fost făcut vineri de către Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului de coordonare a activităților privind vaccinarea.

Românii care și-au creat conturi în platforma de vaccinare pot programa până la 1000 de persoane

„#VestiBune

Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare.

Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane.

Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, a scris Andrei Baciu pe pagina de Facebook.

Cookies