BAZAR

ROMÂNII AU TALENT, vineri, 23 mai 2014: FINALA – cum ne-a păcălit Pro TV la FINALA ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT, vineri, 23 mai 2014: Vineri seara, telespectatorii PRO TV au văzut în cadrul emisiunii Românii au talent un mini recital cu Andra.Toată lumea a văzut momentul LIVE, însă ei bine, lucrurile n-au stat deloc aşa. Artista îşi înregistrase mini recitalul, iar în timp ce acesta părea că e difuzat LIVE la TV, Andra stătea relaxată pe locul juratului, informează România tv. 

Trupa basarabeana Brio Sonores a câştigat, vineri seară, finala emisiunii „Romanii au talent”. Un fost membru, iniţiatorul grupului, îi acuză însă pe cei opt câştigători că nu aveau voie să participe la competiţie cu numele de Brio Sonores. 

Grupul de tenori din Republica Moldova Brio Sonores a avut initial noua membrii si a fost infiintat de Ion Bratescu, Prim Maestru de Cor la Teatrul National de Opera si Balet Chisinau. Vara trecuta, la preselectii, tenorii au venit in echipa completa, de noua persoane. Problemele au inceput sa apara insa la inceputul acestui an, cand presa din Republica Moldova a relatat pe larg faptul ca grupul este la un pas sa se desfiinteze dupa ce Bratescu s-a certat cu colegii lui, scrie wowbiz.ro.

Cu toate astea, formatia a continuat sa apara la emisiunea de la PRO TV fara liderul si dirijorul ei si chiar a reusit sa ia marele premiu. Ion Bratescu a parasit grupul, insa sustine ca numele inca ii apartine, iar cei opt tenori ramasi in trupa nu au acordul lui Bratescu sa activeze sub numele de Brio Sonores.

Pe de alta parte, baietii se apara, spunand ca in semifinala si finala, ei nu s-au bucurat de aportul fostului lor coleg, deci premiul li se cuvine pe drept.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button