ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5: CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT

de:
30 ian. 2015
0 Afișari
ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5: CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT. Incepand din primavara, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis vor continua show-ul ROMÂNII AU TALENT cu multe surprize si momente memorabile, la PRO TV.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. ROMÂNII AU TALENT 2015. Caravana show-ului de divertisment ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5 a calatorit prin toată ţara, pentru cea de-a cincea ediţie a show-ului, pentru a descoperi cel mai talentat si autentic roman.

CÂND ÎNCEPE ROMÂNII AU TALENT 2015. Publicul se va putea bucura din nou de editii incarcate de emotii, creativitate si originalitate, in care romanii isi vor demonstra aptitudinile. In cadrul uneia dintre preselectii, Mihaela Radulescu si Andra s-au fotografiat impreuna intr-una dintre pauzele de filmare.

Potrivit protv.ro, fotografia a fost publicata pe contul de Facebook al Mihaelei Radulescu, acolo unde vedeta a postat si un mesaj in care isi exprima nerabdarea de a participa in calitate de jurat la celebrul show ProTV: „Nici n-am terminat bine preselectiile pentru „Romanii au talent” si mi-e dor de toata echipa !!! Abia astept sa va mai povestesc una-alta din culise, dar inca n-am voie pana nu incepe show-ul la ProTV!”.

Anunţul oficial privind cooptarea Mihaelei Rădulescu în juriul emisiunii “Romanii au talent“ a fost făcut încă din septembrie, printr-un anunţ postat pe site-ul stirileprotv.ro

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. ROMÂNII AU TALENT 2015. CÂND ÎNCEPE „ROMÂNII AU TALENT” SEZONUL 5. Noul sezon Romanii au talent se anunta unul incintant, drept dovada fiind numarul mare de persoane prezente la preselectiile care au avut loc in toamna anului trecut in mai multe orase din tara, dar si al celor care au decis sa vina, pe 12 ianuarie, la preselecţiile din Bucuresti. Originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe Capitala in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii din România.

CÂND ÎNCEPE ROMÂNII AU TALENT 2015. Ultima oprire a caravanei Romanii au talent a fost in Bucuresti, insa nu numai locuitorii de aici au decis sa arate ca sunt talentati, ci si persoane din tara sau chiar de peste granite, dornice sa-si demonstreze talentul si sa arate ca merita sa mearga mai departe.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT. În Bucureşti, caravana a atras sute de oameni talentati, dornici de afirmare, care au renuntat la inhibitii si au aratat tot ce au avut mai bun in ultima faza de selectie a noului sezon. De la opera de arta din tacamuri vechi si divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictura, grafica, ventriloc sau arta matematica digitala, contorsionism, dans indian, parkour sau limbo, toti au fost prezenti in Bucuresti pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie romȃnii nu inceteaza sa uimeasca prin abilitatile lor, iar noi talente s-au remarcat.

Daca cel mai mic concurent de la Bucuresti are 4 ani si a fost insotit la preselectii de catre parinti, la polul opus a fost un concurent de 77 de ani care a demonstrat ca talentul nu are varsta, potrivit protv.ro.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. ROMÂNII AU TALENT 2015. CÂND ÎNCEPE „ROMÂNII AU TALENT” SEZONUL 5. Romania a demonstrat inca o data ca are cu ce se mandri. Pe 17 si 18 ianuarie, in Bucuresti, la Opera Comica pentru copii, in fata juriului Romanii au talent s-au prezentat sute de concurenti care au aratat inca o data ca România mai are talente autentice pe care le poate prezenta lumii intregi.

In week-end-ul 17-18 ianuarie, originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe Capitala, iar unul dintre jurati a apasat golden buzz-ul si, astfel, si-a trimis concurentul preferat direct in semifinala. Decizia de a apasa butonul auriu a surprins atat juratii, cat si sala plina pana la refuz, publicul reactionand cu aplauze indelungi, fiind incantati de alegere.

„Dupa 4 sezoane Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins la Bucuresti si am folosit pentru prima oara Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de inca 3 ori pe parcursul auditiilor din acest week-end si asta cred ca spune totul”, a declarat Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT. Week-end-ul a fost plin de aparitii incendiare, de reactii ale publicului pline de entuziasm, dar si de comentarii savuroase venite din partea celor patru jurati, care au facut deliciul celor doua zile de spectacol autentic. Şi pentru cei patru jurati preselecţiile de la Bucureşti au fost pline de surprize, juraţii fiind incantati de talentele inedite prezente pe scena.

Spectacolul a fost la el acasa in Bucuresti. Cantareti, dansatori, magicieni, artisti beatbox, numere de stand-up comedy, flair bartending, dans contemporan, rapperi, actori, toti au venit plini de speranta in fata juriului si cu ambitia de a demonstra ca sunt cei mai buni, ca merita sa ajunga in finala si sa devina urmatorul erou national.

Editia a cincea „Romanii au talent” se anunta a fi spectaculoasa, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona telespectatorii.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. CÂND ÎNCEPE NOUL SEZON ROMÂNII AU TALENT. Noul sezon ROMÂNII AU TALENT este programat să înceapă in primavara lui 2015, la Pro Tv.

Cookies