ROMÂNII AU TALENT, VINERI 18, APRILIE 2014. Andra părăseşte masa juriului pentru a urca pe scenă

de:
18 apr. 2014
1 Afișari
ROMÂNII AU TALENT, VINERI 18, APRILIE 2014. Andra părăseşte masa juriului pentru a urca pe scenă

ROMÂNII AU TALENT, VINERI 18, APRILIE 2014. Ivan şi Svetlana Rotari, însoţiţi de căţeluşii dresaţi, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează şi cu mâinile, şi cu picioarele, Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică „dansul” unui avion de mici dimensiuni, Ştefan Popescu alias „Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fraţior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill şi artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenţii care vor face spectacol în SEMIFINALA cu numărul 2 a emisiunii ROMÂNII AU TALENT, potrivit stirileprotv.ro.

ROMÂNII AU TALENT, VINERI 18, APRILIE 2014. Show-ul continuă cu o nouă ediţie live. Vineri, 18 aprilie, începând cu ora 20.30, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca alţi 12 semifinalişti, care vor da tot ce au mai bun pentru a convinge telespectatorii, publicul şi juriul că merită un loc în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT.

ROMÂNII AU TALENT, VINERI 18, APRILIE 2014. Săptămâna aceasta, Andra le-a pregătit o surpriză telespectatorilor: cântăreaţa va părăsi masa juriului pentru a urca pe scena talentelor. O altă apariţie surprinzătoare în ediţie de vineri a show-ului ROMÂNII AU TALENT, difuzat de ProTv, este Ana Munteanu, profeasoara de artă din Chişinău care a impresionat pe toată lumea în sezonul trecut cu poveştile sale pictate în nisip.

Cookies