ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Ultimele preselecţii pentru ROMÂNII AU TALENT, în weekend, la Bucureşti

de:
07 ian. 2016
2 afișări
ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Ultimele preselecţii pentru ROMÂNII AU TALENT, în weekend, la Bucureşti

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în fața întregii țări sunt așteptați la hotel Ramada Bucharest Parc, pe 9 și 10 ianuarie, începând cu ora 09:00, pentru a-și demonstra talentul și că merită să intre în cursa pentru titlul de erou național și marele premiu de 120.000 de euro sau premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. După ce la Braşov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Chișinău, Craiova și Iași mii de persoane au adus spectacolul în cadrul caravanei, românii sunt așteptați în această sâmbătă și duminică la București pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut și aplaudat de o țară întreagă.
Noul sezon Românii au talent va începe în curând la PRO TV și va aduce un spectacol desăvârșit, români surprinzători cu talente incredibile, îndrumați de Smiley și Pavel Bartoș și un nou juriu savuros și plin de energie, format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, ale cărui comentarii și reacții vor face deliciul telespectatorilor.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor.
De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul Vânător de talente şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Călinescu, în juriu la Românii au Talent

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. Florin Călinescu va face parte din juriul noului sezon Românii au Talent, de la PRO TV.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU. „Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor oamenilor cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin”, i-a mărturisit Florin Călinescu Andreei Esca în cadrul Știrilor Pro Tv.

ROMÂNII AU TALENT, SEZON NOU.  „Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația. Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat Florin Călinescu.

Din primele informații, se pare că juratul pe care îl va înlocui Florin Călinescu este Bebe Cotimanis.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, el a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la PRO TV și Sport.ro.

Cookies