ROMANII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE, VINERI, 15 MAI. Mihaela Rădulescu, dată de gol de Andi Moisescu

de:
15 mai 2015
0 Afișari
ROMANII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE, VINERI, 15 MAI. Mihaela Rădulescu, dată de gol de Andi Moisescu

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE, VINERI, 15 MAI. După semifinala de vineri a show-ului Românii au talent s-ar putea spune că pentru Mihaela Rădulescu bat clopote de nuntă. Cel puţin aşa a dat de înţeles Andi Moisescu, care a vorbit despre o viitoare căsnicie între „diva de la Monaco” şi iubitul ei austriac Felix Baumgartner. Interesant este şi că Mihaela Rădulescu nu a comentat în niciun fel afirmaţia, ci doar a zâmbit complice.

În timp ce juriza presataţia unor concurenţi din semifinala 2 de la Românii au talent, Andi Moisescu a făcut următorul comentariu: „Nu vreau să îi stric viitoarea căsnicie a Mihaelei, dar după părerea mea, cât mă pricep eu la circ, locul tău este la Monte Carlo”.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE, VINERI, 15 MAI. Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorită de 3 ori: cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr. şi Elan Schwartzenberg. Cu acesta din urmă, vedeta are şi un fiu, Ayan. După divorţul de omul de afaceri, Mihaela Rădulescu a avut o relaţie de mai mulţi ani cu Dani Oţil, de care s-a despărţit, însă, în 2014, când a început şi relaţia cu austriacul Felix Baumgartner.

Sursa: romaniatv.net

Cookies