ROMÂNII AU TALENT: Prima semifinală – antrenamente epuizante şi diete cu opt mese pe zi

de:
10 apr. 2014
0 Afișari
ROMÂNII AU TALENT: Prima semifinală - antrenamente epuizante şi diete cu opt mese pe zi

ROMÂNII AU TALENT. Pentru a convinge juriul şi publicul că merită să meargă mai departe, semifinaliştii se antrenează din greu, iar unii îşi repetă numărul până la patru ore zilnic, printre aceştia numărându-se membrii ansamblurilor Crişul şi Cervona Kalena, contorsionista Alla şi dansatoarea la bară Adina Gherasim. Pe lângă antrenament, unii concurenţi au nevoie de o dietă specială: Rodion Sucman, de exemplu, mănâncă de opt ori pe zi.

Concurenţii cu sânge latin sunt şi ei pregătiţi să-i cucerească pe telespectatorii români. Riccardo Massida, artistul din trupa de circ Bellucci, vrea să-şi îndeplinească misiunea: „Vreau să distrez oamenii, să-i fac să râdă“, a mărturisit el. Bruno Icobeţ, câştigătorul celui de-al treilea sezon „Românii au talent“, se întoarce pe scena care l-a făcut celebru alături de prietenii săi patrupezi, Blue, Ozzy şi J, cu un număr special.

Mentalistul Vlad Grigorescu şi Muneer, „lumina“ Loredanei din sezonul al treilea al „Vocii României“, îi vor încânta şi ei pe cei din faţa micilor ecrane cu două momente în stilul lor inconfundabil. În prima semifinală live a show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş lansează piesa „Cu fuioru’“, care va beneficia şi de un videoclip.

ROMÂNII AU TALENT. Numai trei din cei doisprezece semifinalişti vor intra în marea finală a competiţiei. Publicul va avea primul cuvânt de spus: telespectatorii îşi vor vota preferaţii, iar primii doi clasaţi vor merge direct în finală. Cel de-al treilea finalist va fi ales de Andra, Mihai şi Andi dintre ocupanţii locurilor trei şi patru.

Ansamblul Crişul: Nu ne este teamă de nimic, vrem doar ca momentul nostru să iasă aşa cum ne dorim. Dacă vom câştiga, vrem să investim toţi banii în cariera noastră şi să ne promovăm ansamblul atât prin spectacole în ţară, cât şi în străinătate“.

Alla Moisei: „Cel mai important lucru pentru mine este reacţia publicului, pentru că acest show este urmărit de milioane de oameni. Dacă ar fi să câştig cei 120.000 de euro, mi-aş deschide un club de fitness, iar o parte din bani aş dona-o copiilor orfani“.

Rodion Sucman: „Am încredere în forţele proprii, însă, atât aprecierea juriului, cât şi reacţia oamenilor sunt foarte importante pentru mine. Chiar îmi doresc să văd ce impresie voi lăsa după numărul pe care l-am pregătit. Dacă voi câştiga, voi face în aşa fel încât să-mi îndeplinesc dorinţa de a deveni cel mai puternic om de pe planetă“.

ROMÂNII AU TALENT.  Cerbu Andrei: „Îmi este frică să nu greşesc când voi cânta. Notorietatea este cea mai importantă pentru mine, pentru că îmi doresc să fac muzica lui Gary Moore cât mai cunsocută. Dacă aş câştiga marele premiu, aş vrea să plec cu familia în cea mai tare vacanţă din viaţa mea“.

Los Hermanos Dinamită: „Vrem să facem un show performant, care să rămână în sufletul publicului. Cele mai importante sunt aprecierea publicului şi mulţumirea personală. De la spectatori vezi o reacţie sinceră şi tot ei te umplu de energie“.

Trupa Workout: „Ne e puţin teamă să nu ne reuşească sincronizarea elementelor în show-ul live. Dacă am câştiga marele premiu dorim să ne ocupăm intensiv de promovarea workout-ului în Republica Moldova“.

Adina Gherasim: „Nu mi-e teamă de nimic, iar satisfacţia personală este cea mai importantă, deoarece îmi doresc să ajung la cel mai înalt nivel. Mi-aş dori să deschid o sală de dans şi să-mi perfecţionez abilităţile la bară alături de oameni specializaţi“.

ROMÂNII AU TALENT. Bugnar Ioan: „În semifinală mi-e puţin teamă să nu pună emoţiile stăpânire pe mine şi să mă dezechilibrez sau să cad de pe monociclu. În cazul în care aş câştiga, i-aş da banii surorii mele, ca să construiască o pensiune agro-turistică, iar aceasta să includă şi un parc de aventuri“.

Riccardo Massida: „Am emoţii, pentru că mă voi afla în faţa publicului, iar emoţiile sunt inevitabile pentru mine, chiar dacă fac spectacole de 15 ani. În plus, este un concurs, iar competiţia aduce cu sine alte emoţii. Mi-ar plăcea să-mi deschid propria companie de proiecte artistice care să organizeze spectacole de circ, dans şi teatru. Eu sunt foarte pasionat de tradiţiile populare, iar aici, în România, aveţi o cultură populară foarte bogată. Sunt mulţumit când este şi publicul, misiunea mea este să distrez oamenii, să îi fac să râdă. Bineînţeles, este importantă şi părerea juriului pentru că ei sunt oameni calificaţi în domeniu şi au o viziune complexă asupra spectacolului“.

Paul Lungu: „Într-un concurs atât de important şi în faţa atâtor oameni, emoţiile sunt mereu intense. Sper totuşi să reuşesc să le transform în energie pozitivă în loc de frică. Pentru mine este important să-mi realizez numărul la potenţialul meu maxim. Consider că nu sunt în competiţie decât cu mine însumi. Este importantă, bineînţeles, şi promovarea imaginii mele, dar nu pot spune că faima şi notorietatea sunt elemente care mă atrag atât de mult. Cred că dacă numărul meu va ieşi cât se poate de bine, atunci vor urma lucruri bune. Cred că cel mai important este progresul meu ca artist şi ca persoană, iar «Românii au talent» este un pas major în această direcţie“.

ROMÂNII AU TALENT. Ansamblul Cervona Kalena: „Suntem foarte bucuroşi că am ajuns până în această etapă. Într-adevăr, există şi copii mai mici care fac parte din ansamblu, ei ar putea avea emoţii. Avem foarte multe proiecte în care ne-am dori să investim. În primul rând, vrem să reabilităm sala de dans în care ne pregătim, pentru că este foarte veche. De asemenea, le-am face paşapoarte copiilor, pentru că am primit multe invitaţii din străinătate pe care nu le-am putut onora deoarece părinţii lor nu au avut bani să le facă paşaport“.

RWBrothers: „Singura noastră teamă este ca nu cumva să fim prea emoţionaţi. Din acest motiv nici nu nu ne-am gândit atât de departe, la ce am face dacă am câştiga“.

Cookies