BAZAR

ROMÂNII AU TALENT: „Coşmarul” lui Mihai Petre vine la Românii au talent, în ediţia de vineri

ROMÂNII AU TALENT. Smiley si Bartos nu se lasa de nazbatii nici in aceasta editie a emisiunii: “sefii” vor da in mintea copiilor si se vor juca cu baloane de sapun uriase.

Fata in fata cu cosmarul de vara trecuta: asa se va trezi Mihai Petre in aceasta editie a super-show-ului, cand unul dintre concurenti va aduce pe scena un leu de mare. Intalnirea cu uriasul mamifer ii va trezi lui Mihai amintirile din sezonul trecut de la “Serviti, va rog!”, in care s-a ales cu o pereche de pantaloni rupti dupa ce a fost muscat de un leu de mare.

ROMÂNII AU TALENT. Tot vineri seara, la “Romanii au talent”, o bomba sexy va taia respiratia intregii audiente masculine. Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon “Romanii au talent”, o noua dansatoare la bara va incerca sa se faca remarcata in competitia talentelor. Ramane de vazut daca focoasa blonda va reusi sa ii impresioneze pe jurati si cu reprezentatia sa de dans, nu numai cu aspectul fizic.

ROMÂNII AU TALENT. Nimeni altul decat Cosmin Agache, unul dintre eroii primului sezon “Romanii au talent”, se va intoarce saptamana aceasta pe scena care l-a facut cunoscut unei tari intregi. Ce numar a pregatit pustiul si in ce formula spera sa mearga mai departe in concurs, vor vedea telespectatorii in show-ul de vineri seara.

Sursa: romaniiautalent.protv.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button