BAZAR

ROMÂNII AU TALENT. Cine este fetiţa ca o păpuşă de porţelan care a uimit juriul la ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT. Alexandra este o mică balerină, frumoasă foc şi extrem de talentată. Îmbrăcată cu o rochiţă superbă, fetiţa i-a lăsat pe toţi fără cuvinte şi a trecut, astfel, în etapa următoare a concursului.

Vezi aici cum a dansat Alexandra la ROMÂNII AU TALENT, uimindu-i pe cei trei juraţi. 

ROMÂNII AU TALENT. Ricardo a reuşit cel mai amuzant număr al ediţiei de vineri seară a emisiunii „Românii au talent”. El este concurentul care a făcut toată sala să râdă cu lacrimi. VEZI AICI. 

ROMÂNII AU TALENT.Emisiunea de vineri seara a fost deschisă de doi tineri ale căror voci au stârnit emoţia spectatorilor. 

ROMÂNII AU TALENT. Primii concurenţi de vineri seara au reuşit să impresioneze, Radu şi Iulia au ridicând toată sala în picioare, scrie romaniatv.net.

ROMÂNII AU TALENT. Părerea unanimă a fost că vocile lor se numără printre cele mai bune care s-au auzit vreodată pe scena de la Românii au Talent.

ROMÂNII AU TALENT. Cei doi fraţi au interpretat melodia „Feelin’ good”, iar toată sala sa ridicat în picioare când le-a auzit glasurile. Ei spun că au moştenit talentul şi pasiunea pentru muzică de la tatăl lor. Acompaniaţi doar de o chitară, Radu şi Iulia au reuşit să treacă în etapa următoare a competiţiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button