ESENTIAL

ROMÂNII AU TALENT: Care sunt cei 15 concurenți care merg în finală

Astfel, pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro se vor lupta Artene Gabriela, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, trupa de dansatori WhoGonStopUs, Ana Munteanu, Camelia Duţă, perechea Alexandru Miculescu şi Andra Păcurar, Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, trupa Classic Beat Orchestra, Bruno Icobeţ, Eduard Andrei Sandu şi Trupa Florea, informează Gândul.info.

De-a lungul celor cinci semifinale, aceştia au adus pe scenă numere artistice spectaculoase cu care au demonstrat că merită şansa de a intra în finală.

În prima semifinală live a competiţiei ROMÂNII AU TALENT, GABRIELA ARTENE a uimit juriul şi publicul cu vocea ei specială. Femeia în vârstă de 47 de ani a reuşit astfel să obţină voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai.

Mentalistul VLAD GRIGORESCU şi-a câştigat şansa de a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT după ce în semifinala competiţiei a prezentat un nou număr „magic”, după cum a spus chiar Mihai Petre.

„Acesta a fost mai mult decât un număr de magie, acesta a fost cu adevărat entertainment!”, a completat Andi Moisescu.

Printre primii concurenţi desemnaţi finalişti s-a aflat şi GHENADIE ROTARI, acordeonistul pe care Andi Moisescu l-a comparat cu celebrul Richard Galliano. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost „salvat” de juriul de la ROMÂNII AU TALENT, după ce în prima semifinală se clasase la egalitate cu dansatorul Ştefan Orhean.

În FINALA ROMÂNII AU TALENT s-a calificat şi CORUL FIAT LUX. Cei 12 tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 22 de ani au câştigat simpatia publicului şi a celor trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT interpretând într-un mod inedit mai multe melodii, printre care şi „Eu vara nu dorm” şi imnul „Deşteaptă-te, române”.

DIANA CĂLDĂRARU a demonstrat tuturor că merită şansa de a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai după ce în SEMIFINALA 2 a reuşit să ridice sala întreaga sală în picioare. Tânăra în vârstă de numai 14 ani a cucerit imediat inimile juriului, care s-a arătat impresionat de „lejeritatea cu care cântă”.

„Mi se pare fantastic cum te transformi dintr-un copil într-un om”, spunea Mihai Petre în SEMIFINALA 2.

În opinia lui Andi Moisescu, „momentul de dans perfect” a fost adus în semifinalele de la ROMÂNII AU TALENT de trupa WHOGONSTOPUS. Plini de energie şi entuziasm, cei şapte tineri şi-au câştigat imediat şansa de a lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Originară din Chişinău, ANA MUNTEANU a adus pe scena de la ROMÂNII AU TALENT un spectacol unic. Tânăra în vârstă de 27 de ani a transformat simpla joacă în nisip în artă. Astfel, calificarea ei în FINALA ROMÂNII AU TALENT nu a surprins pe nimeni, mai ales că juriul se declarase cucerit încă înainte de exprimarea voturilor publicului.

Pe 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT va urca şi CAMELIA DUŢĂ, concurenta care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans poate depăşi orice obstacol.

Femeia în vârstă de 30 de ani a prezentat în semifinală un număr de step ce i-a oferit „biletul” către FINALA ROMÂNII AU TALENT.

BOGDAN OLTEANU, concurentul care „pictează” cu sclipici, se numără şi el printre cei 15 finalişti de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Asta după ce în SEMIFINALA 4 a demonstrat nu doar că este extrem de talentat, ci că ştie foarte bine să facă spectacol.

Cuplul de dansatori ALEXANDRU MINULESCU şi ANDRA PĂCURAR au prezentat în semifinale o coregrafie inedită, pe un mix de piese surprinzător. Astfel, deşi iniţial s-au clasat pe locul al treilea, la egalitate cu Sorin Ursan, cei doi tineri au câştigat votul juriului pentru a se califica în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

Printre concurenţii calificaţi în FINALA ROMÂNII AU TALENT se află şi MIRCEA PALAMARI. În SEMIFINALA 4, tânărul dansator fost evaluat de Mihai Petre, care a declarat: „Eşti foarte bun, am spus-o. Tu cred că ai şansa să câştigi concursul ăsta dacă vei dansa la fel de bine şi în finală.”

CLASSIC BEAT ORCHESTRA a impresionat juriul de la ROMÂNII AU TALENT combinând muzica clasică şi ritmurile moderne. În SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, formaţia a interpretat o melodie care a combinat solo-urile la pian şi vioară cu părţile ritmate de rock sau chiar folclorice. Astfel, cei patru muzicieni au reuşit să adune voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai.

În ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT, BRUNI ICOBEŢ a impresionat încă o dată cu talentul său de a convinge nu un singur câine, ci trei să îi asculte comenzile. Rând pe rând, cei trei câini au făcut show pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3. „Bravo”, a spus Andra la finalul numărului pe care Bruno l-a pregătit pentru această etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

EDUARD ANDREI SANDU a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cu Nea Alecu, un alt prieten de-al său, „extrem de talentat”. Concurentul a reuşit şi în această etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT să provoace râsul atât a celor trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT, cât şi a publicului prezent. Aşadar, tânărul a obţinut voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

Tot pe 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT va urca şi TRUPA FLOREA. Acrobaţii au reuşit să obţină „biletul” pentru etapa următoare a competiţiei după ce a prezentat un număr extrem de spectaculos, dar şi periculos.

În această seară, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT au urcat ultimii 12 concurenţi care au reuşit să treacă de etapa preselecţiilor. Dintre aceştia, doar trei au primit şansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button