ROMÂNII AU TALENT, VINERI,13 MARTIE 2015. Ce spun juraţii înainte de prima emisiune din SEZONUL 5

de:
13 mart. 2015
6 Afișari
ROMÂNII AU TALENT, VINERI,13 MARTIE 2015. Ce spun juraţii înainte de prima emisiune din SEZONUL 5

ROMÂNII AU TALENT, VINERI,13 MARTIE 2015: 

Prima editie a celui de-al cincilea sezon va aduce momente spectaculoase, emotii, lacrimi de fericire sau de tristete, intriga, comentarii acide sau induiosatoare, un sarut neasteptat, momente care vor starni hohote de ras, dar si talente inedite care vor impresiona telespectatorii, promite site-ul emisiunii.

In prima editie Romanii au talent vom face cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu 4 de NU. De la numere exceptionale la momente amuzante sau la implicarea juratilor in prestatiile concurentilor, toate vor putea fi urmarite vineri, de la 20:30.

ROMÂNII AU TALENT,VINERI,13 MARTIE 2015: 

Entuziasmata de postura de jurat, Mihaela Radulescu a declarat: „Preselectiile Romanii au talent au reprezentat o experienta fantastica, plina de trairi intense. M-am bucurat sa vad cati romani talentati avem, m-am incarcat cu emotiile lor fabuloase, am plans si am ras. Ador aceasta emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasa vitrina in care romanii talentati se pot face remarcati. Astept cu nerabdare ca si telespectatorii sa vada incepand de maine, de la 20:30, ceea ce am vazut si trait noi timp de cateva luni prin tara.”

In completarea Mihaelei, Andra a spus despre noul sezon Romanii au talent: „Incepe un nou asalt al romanilor talentati. Noul sezon va fi fantastic – uitati-va si va veti convinge cu totii! Concurentii sunt nebunesc de buni in diverse domenii, dar sunt sigura ca si respinsii vor avea farmecul lor in ochii publicului, macar pentru ideile ciudate! Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate.”

ROMÂNII AU TALENT,VINERI,13 MARTIE 2015: 

„Dupa 4 sezoane spectaculoase de Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins anul acesta de diversitatea talentelor si numarul mare al oamenilor care au venit la preselectii. Am folosit Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de foarte multe ori in timpul preselectiilor din acest nou sezon si asta cred ca spune totul.” a declarat Andi Moisescu.

Si Bebe Cotimanis este incantat de aceasta noua experienta si de talentele gasite in tara si declara: „Cu siguranta bucuria celor care vor privi incepand de maine Romanii au talent va fi cel putin la fel de mare ca a noastra, a celor care am fost… pe teren. „

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati din 13 martie, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Cookies