ROMÂNII AU TALENT, a treia SEMIFINALĂ LIVE, vineri, 22 mai 2015. Momentele pregătite

de:
22 mai 2015
5 Afișari
ROMÂNII AU TALENT, a treia SEMIFINALĂ LIVE, vineri, 22 mai 2015. Momentele pregătite

ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE:

VINERI, de la 20:30, spectacolul talentelor revine la PRO TV cu cea de-a treia semifinala a noului sezon, informează site-ul emisiunii. Cei 12 concurenti sunt pregatiti sa prezinte publicului momente de exceptie, pregatite in detaliu, la care au lucrat intens in ultimul timp. Si juratii sunt gata pentru inca o seara plina de emotie, suspans, pasiune si trairi incredibile alaturi de semifinalisti, dar si de cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania, Smiley si Pavel Bartos.

Daca Loredana impreuna cu Nadir si Banda Agurida vor urca diseara pe scena pentru un moment incendiar, plin de pasiune, care va face publicul sa vibreze, juratul Bebe Cotimanis, alaturi de trupa Amadeus, a pregatit pentru telespectatori o surpriza emotionanta si extrem de sensibila.

Cei 12 semifinalisti vor aduce diseara pe scena Romanii au talent numere impresionante de muzica populara, clasica sau instrumentala, beatbox, acrobatie, popping, dansuri tiganesti sau magie, dar si un moment exceptional de dresaj canin. Toate acestea vor demonstra mult talent autentic, vointa si dorinta de a primi titlul de cel mai talentat roman.

ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE:

Toma Constantin a impresionat juratii la preselectii cu dansul sau emotionant, dar si cu fundalul sonor ales. Concurentul si-a schimbat aspectul si va aduce maine seara pe scena un moment improvizat de popping, fiind pus in valoare de elemente de decor impresionante.

Micutul Remi Sapca a ridicat publicul in picioare la auditii in timpul interpretarii unei melodii populare. El revine astazi la Romanii au talent cu un numar complex de folclor autentic si va fi insotit pe scena de trupa PRO Dance si de o grafica cu motive populare, care vor completa perfect intregul moment.

Marius Calin a reusit sa ajunga direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu apasat de Mihaela Radulescu. Marius isi va demonstra diseara inca o data abilitatile si va canta un colaj de opera si muzica populara. Costumatia si decorul il vor ajuta pe concurent sa-si puna in valoare talentul.

Marian Sas i-a tinut pe toti cu sufletul la gura atunci cand si-a prezentat momentul la preselectii. Concurentul va aduce inca o data pe scena Romanii au talent numarul sau inedit de aerial silk, mult mai complex si cu elemente extrem de dificile.

ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALĂ LIVE:

Trupa Concertino a reusit sa ridice publicul in picioare la auditii, atunci cand cei noua baieti extrem de talentati au intrat pe scena si au cantat opera la diverse instrumente. De data aceasta, baietii vor deveni adevarate staruri pop-rock si, pe langa melodia interpretata, vor avea si o coregrafie proprie de exceptie.

Cei cinci membri ai Ansamblului Barbunco Romano au venit la preselectii cu un dans tiganesc care a incins atmosfera in sala. Diseara, baietii vor prezenta un numar complex, prin care vor transmite multa energie si voie buna, fiind completat de un scenariu de exceptie gandit in detaliu de concurenti impreuna cu coregraful lor.

Clubul sportiv Puma a adus la auditiile Romanii au talent un numar impresionant de taekwondo. Cei sapte membri ai grupului au dat dovada de foarte multa siguranta in executarea unor elemente dificile. Pentru semifinale, ei au pregatit o sceneta cu momente de dans, arte martiale si lupte, completata de o coloana sonora de exceptie.

Cu o voce deosebita si o tehnica vocala de exceptie, Francesca Tuzzolino a surprins publicul la preselectii cu interpretarea unei melodii sensibile. Concurenta va aduce pe scena elemente ale unui videoclip celebru, extrem de emotionant, si se va transpune perfect in starea transmisa de piesa pe care o va interpreta.

Cookies